Dagens lilla pass: dryga 2,5 h

Mina Elpex-fyror rullar allt tyngre nu när kylan kryper sig på, även stavspetsarna blir allt svårare att få fast

Hej, hallå!

Jag tog en liten rullskidtur i ensam majestät nu på kvällskvisten. Ni förstår väl hur kul jag hade där i mörkret, lyssnandes på poddar, som precis som vanligt överröstades av mina egna tankar och funderingar.

Dagens runda på 43,4 kilometer tog idag 2 h 40 min att beta av

Sedvanligt så betade jag av tio impulser och avslutade träningen med ett bål-/stabilitetsstyrkeprogram.

_____
Just det, idag fick jag äntligen ett anställningsavtal, vilket jag inte fått sen jag fick tjänsten i början av augusti. Även ett förslag på ”höjning” av ”lönen” från 23’ till 24’ på heltidslön. 1000 kronor i höjning, på ett års tid + att jag nu har idrott för åk 1-9.. Jag hade förväntat mig cirka 5000 kronor mer. Men jag tänker inte skriva på detta har jag bestämt mig för.

Jag hade även bett om att få ledigt på loven då jag nu jobbar som lärare, då har jag fått en enligt internet riktigt dålig tjänst i form av uppehållstjänst, istället för ferietjänst som jag tidigare haft. Så jag får då 92% av min lön för att få betalt endast under jullovet + typ halva sommarlovet. Jag är även anställd på 83%, men på mitt schema har jag timmar för 87,7%. Med ovan förutsättningar så får jag ut samma pengar, (eller marginellt mindre) per månad som förra året då jag var anställd på 75%. Samtidigt som jag håller på stressa ihjäl mig på ett helt galet tight schema. Idrottsundervisningen jag bedriver är cirka två kilometer från skolan, och jag har knappt tid till förflyttning mellan lektioner och assistentarbetet, ej heller raster.

Bara en massa konstigheter kring det mesta på det bygget, vilket jag hör allt fler nämna också.. Så återigen ber jag er om tips på ett annat förvärvsarbete, jag är idel öra.

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here