Dagens lilla pass: dryga 2,5 h

Mina Elpex-fyror rullar allt tyngre nu när kylan kryper sig på, även stavspetsarna blir allt svårare att få fast

Hej, hallå!

Jag tog en liten rullskidtur i ensam majestät nu på kvällskvisten. Ni förstår väl hur kul jag hade där i mörkret, lyssnandes på poddar, som precis som vanligt överröstades av mina egna tankar och funderingar.

Dagens runda på 43,4 kilometer tog idag 2 h 40 min att beta av

Sedvanligt så betade jag av tio impulser och avslutade träningen med ett bål-/stabilitetsstyrkeprogram.

_____
Just det, idag fick jag äntligen ett anställningsavtal, vilket jag inte fått sen jag fick tjänsten i början av augusti. Även ett förslag på ”höjning” av ”lönen” från 23’ till 24’ på heltidslön. 1000 kronor i höjning, på ett års tid + att jag nu har idrott för åk 1-9.. Jag hade förväntat mig cirka 5000 kronor mer. Men jag tänker inte skriva på detta har jag bestämt mig för.

Jag hade även bett om att få ledigt på loven då jag nu jobbar som lärare, då har jag fått en enligt internet riktigt dålig tjänst i form av uppehållstjänst, istället för ferietjänst som jag tidigare haft. Så jag får då 92% av min lön för att få betalt endast under jullovet + typ halva sommarlovet. Jag är även anställd på 83%, men på mitt schema har jag timmar för 87,7%. Med ovan förutsättningar så får jag ut samma pengar, (eller marginellt mindre) per månad som förra året då jag var anställd på 75%. Samtidigt som jag håller på stressa ihjäl mig på ett helt galet tight schema. Idrottsundervisningen jag bedriver är cirka två kilometer från skolan, och jag har knappt tid till förflyttning mellan lektioner och assistentarbetet, ej heller raster.

Bara en massa konstigheter kring det mesta på det bygget, vilket jag hör allt fler nämna också.. Så återigen ber jag er om tips på ett annat förvärvsarbete, jag är idel öra.

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here