En del olika bilder och dagen

Fick en liten rad i en DT.se-artikel igår från tävlingen. Kul!

På kvällen var jag ute med Alfons och hans mamma en stund. 

Här bor jag. 

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. I fredags så fick jag hem ett nytt lyktglas som jag beställt till bilen. Det gamla var och är trasigt. Jag stressade ut och försökte byta det i tio minusgrader. Det hela slutade med att glaset gick sönder, jag skar upp fingrarna, det tog tre timmar extra innan jag kom ut på träningen, jag blev på dåligt humör och jag fick beställa ett nytt lyktglas. Tur i oturen att det gick på under 200 kronor. Nästa gång ska jag göra det mer noggrant och inomhus.

Visma Ski Classics mäktigaste man/namn!? 
Hej på er. 
Idag är det endast en minusgrad ute, nu väntar det några dagar med lite mildare temperaturer och en del nederbörd. Sedan ska det bli kallare igen. Nåväl, bara att ta en dag i taget. 
Boris är hos hundvakt och kanske det blir så att det framöver blir mer än temporärt. Skönt för mig och honom. Det är som jag varit inne på tidigare ett stort stressmoment för mig och han får ej den uppmärksamhet han behöver. Det känns såklart lite tråkigt också, men får han det bara bra så blir det i slutändan den bästa lösningen för alla. 
Jag är hemma med Alfons. Planen för dagen är att leka lite ute med drönaren, handla mat och sedan ska jag åka lite skidor. 
Hoppas ni har en fin måndag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here