En del olika bilder och dagen

Fick en liten rad i en DT.se-artikel igår från tävlingen. Kul!

På kvällen var jag ute med Alfons och hans mamma en stund. 

Här bor jag. 

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. I fredags så fick jag hem ett nytt lyktglas som jag beställt till bilen. Det gamla var och är trasigt. Jag stressade ut och försökte byta det i tio minusgrader. Det hela slutade med att glaset gick sönder, jag skar upp fingrarna, det tog tre timmar extra innan jag kom ut på träningen, jag blev på dåligt humör och jag fick beställa ett nytt lyktglas. Tur i oturen att det gick på under 200 kronor. Nästa gång ska jag göra det mer noggrant och inomhus.

Visma Ski Classics mäktigaste man/namn!? 
Hej på er. 
Idag är det endast en minusgrad ute, nu väntar det några dagar med lite mildare temperaturer och en del nederbörd. Sedan ska det bli kallare igen. Nåväl, bara att ta en dag i taget. 
Boris är hos hundvakt och kanske det blir så att det framöver blir mer än temporärt. Skönt för mig och honom. Det är som jag varit inne på tidigare ett stort stressmoment för mig och han får ej den uppmärksamhet han behöver. Det känns såklart lite tråkigt också, men får han det bara bra så blir det i slutändan den bästa lösningen för alla. 
Jag är hemma med Alfons. Planen för dagen är att leka lite ute med drönaren, handla mat och sedan ska jag åka lite skidor. 
Hoppas ni har en fin måndag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here