3,05,04 timmar 

50,88 kilometer
112 snittpuls
16,4 km/h snittfart 
240 höjdmeter 

Ett lugnt och fint pass för mig och Adam Larsson. Han stakade på Elpex-treor och jag skejtade på mina Elpex Composite  med treor. Det funkade bra, mina rullade marginellt tyngre skulle jag säga. Vi åkte ut till cykelbanan mellan Borlänge och Falun, sedan passerade vi följande orter: Smedsbo – Aspeboda – Ornäs – Torsång – SD2018 – Islingby – Åselby – Lindan. Adam lämnade av mig och fick en halvtimme till ungefär. Familjefar som jag är var jag tvungen att ta mitt ansvar och komma hem för att underlätta. Det pågår en ständig kamp mot mig själv i mitt huvud, där försöker jag övertyga mig själv om att jag gjort mina timmar och istället behöver tuffa kvalitativa pass. Ibland lyckas jag bra och ibland mindre bra. Kampen fortsätter. 
Kroppen kändes rätt bra hela dagen idag, diskussionerna flöt på fint, vädret var på topp och vi hade bara motvind hälften av tiden ungefär!
https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here