En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Enda aktiviteten jag orkat med på flera dagar var att ta på mig min Sail racing-jacka för att åka till ett postombud och hämta ut två plattor med Latitude65-drickor. Givetvis med munskydd på.

Hej på er.

Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned – ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för att återigen bli sämre. Igår dunkade jag återigen in en 38 gradersnotering i kroppstemperatur. Det går bra nu!

Idag har jag varit i kontakt med vårdcentralen som skickade mig ett sjukintyg för att kunna vara hemma från jobbet fortsatt. Skönt att det gick smidigt både från vårdcentralen och även via arbetsgivaren som godkände det. För även om jobbet kanske inte alltid är roligt så får jag dåligt samvete när jag är hemma, trots att jag är sjuk. Så någon form av arbetsmoral har jag trots allt.

Det börjar bli väldigt långtråkigt att bara vara hemma. Orkar liksom inte göra någonting och ska självklart inte göra det heller. Jag saknar att få röra på mig nu. Kanske är det bra att få läka ut mentalt från väldigt mycket och hård träning under lång tid.

Jag har inte känt av hälsenan så mycket nu när jag vilat vilket är glädjande. Tidigare gjorde det alltid ont på morgnarna och efter stillasittande. Dessutom har jag inte märkt av mina annars långtgående besvär med halsbränna och sura uppstötningar. Kanske försöker min kropp säga till mig att lägga av med detta vansinne till träning?!

Men jag vill ju träna. Jag vill inte bli tjock som jag nu känner mig efter en vecka utan träning och väldigt mycket osunt ätande. Nåja, jag har Alfons med mig här hemma i alla fall och det är ju faktiskt mysigt!

Previous articleDetta var inte kul.
Next articleÅterkomsten™

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe