Återkomsten™

Löpband, check

Skierg efter löpband

Styrka som avslutning i ny träningskeps

Tricepscurl

Tjena!

Läs om mina senaste inköp på min andra blogg först!
Äntligen, äntligen så har jag tränat. Eller jag har faktiskt tjuvstartat redan innan idag då jag joggade lätt 30 minuter i förrgår och skejtade lugnt i 60 minuter igår. Men det är hemligt och har inte hänt.

Det blev ett väldigt lugnt och försiktigt pass idag. Eller hyfsat i alla fall. Kände mig betydligt piggare än de två senaste dagarnas ”gångpass”. Skönt att äntligen få bli svettig och andas lite häftigare än vad jag gjort under de senaste tio dagarna. Trodde aldrig jag skulle bli frisk igen!

Jag startade passet med löpband. Här blev det ett pass på 50 minuter rakt av i 13,4 km/h (4,28 min/km) och med 0,5% lutning. Inga konstigheter och det kändes lätt hela vägen.

Del två blev skierg där jag på motstånd 8 drog 40 minuter i 1,59,9 min/500m snitt. Inga problem här heller.

Det sista jag tog mig av var mitt nya styrkepass med kettlebell, chins och så vidare. Skönt att få känna mig skakig i musklerna efter den duvningen!

 

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here