En liten cykeltur

Jag gillar min nya POC-hjälm faktiskt!

Hallå i stugorna!

Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader. Så känslan är väl inte helt fel. Det hindrade dock inte mig från att ta en liten tur på min Orbea m30i!

Som vanligt blev det min standard-tur:

Varför ändra ett vinnande koncept? Denna turen har ju allt man kan önska!

Kände från start att det skulle bli en tuff dag, dessutom var det en riktigt grisig vind till Falun. Men tack och lov fick jag lite bättre vindar mellan Falun och Ingels, jag vaknade också till en aning.

Strax innan Rättvik började jag bli hungrig, så jag tog en korv på OKQ8 just som jag var på väg ut ur Rättvik. Sedan bjöds det på stundom lite och stundom rejält med motvind nästan hela vägen hem. Fick i mig en energikaka i Djura. Höll humör och ork uppe fram till cirka 30 minuter kvar när motvinden tog ny fart, samtidigt som DET SÅKLART BÖRJADE REGNA för 1 100 203 345:e dagen i rad. Kul!

Turen slutade på 5 h 25 min och 164,7 kilometer. Lyckades alltså hålla 30,4 km/h och undvek skamgränsen.

Avslutade dagen med bålstabilitet-styrka.

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here