På rull runt Runn

Veckans sista pass i hamn

Tjena!

Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det!

Det jag körde idag var fyra timmar och 72,4 kilometer stakning på mina Swenor 4. Det blev den klassiska rundan runt Runn och Vikasjön:

En nätt liten tur

Jag hann åka fem minuter innan det började blåsa upp rejält och dessutom börja regna. Dessutom hade jag den slitna kroppen från de senaste dagarna i åtanke. Tänkte där och då att detta kommer bli en helvetesdag. Men som av ett under slutade det med endast lite regnstänk under 15-20 minuter, vinden mojnade och kroppen höll sig pigg hela vägen runt! Tänk vad två nätter med cirka åtta timmars sömn kan göra. Att ingen nämnt det till mig tidigare?!

Jag avslutade denna träningsvecka med TRX-styrka. En träningsvecka som landade på 21 h 10 min, vilket ger mig cirka 76 timmar denna träningsårets andra fyraveckorsperiod. Det går bra med att dra ned på träningen…

Sitter och fipplar med kommande vlogg som bör slappas snart för medlemmar. Övriga får vänta till tisdag.

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here