En ny liten skejtvända

Hej på er.

Dålig sömn inatt, rövdag på börsen, kallt satan ute, nervös inför helgens Craft Ski Marathon, inväntar paket och pengar som inte dykt upp, ont i bröstet/hjärtat med dubbelslag (hjärtat stannar till i 1-2 sekunder och börjar sedan slå, flera gånger per dag de senaste dagarna). En helt vanlig dag i mitt liv med andra ord, skönt med rutiner. Jag har jobbat på fritids under jullovet med en massa högljudda ungar, inget som jag njuter av direkt, men vad gör man inte när fickorna är tommare än tommast!?

Jag har i alla fall motionerat så smått idag. Kändes faktiskt ganska okej. Enda smolket i bägaren var att hälsenan började göra ont mot slutet igen. Trots att jag masserat, stretchat, foamrollat, gått lös med massagepistol och så vidare i två dagar. Det blir nog som med min tidigare rehab mot löparknät, jag ger upp och sen ger det med sig av sig självt.

Kallt som skräcken var det idag, tjocka ullstrumpor och pjäxöverdrag. Ändå fryser jag som en tok om fötterna, vilket jag gjort i princip alla pass i år. Mina fötter och händer blir bara känsligare med åren. Det är väl cirkulationen som börjar ge vika. Kalla kroppsdelar, dubbelslagen, alla mardrömshistorier från folk som fått hjärtproblem av Corona och/eller vaccinet gör mig ganska nojig. Jag är nästan helt säker på att jag snart kommer få ett hjärtstopp och bara stryka med. Lika bra det kanske, slipper jag gå runt och oroa mig över saker, samt vara ständigt irriterad.

 

Jag skejtade i 90 minuter (23,8 kilometer) uppe i Bergebo idag, på stappliga ben (skyller på obefintliga kanter på mina gamla träningsskidor). Kroppen kändes dock inte alltför dålig, det var positivt!

Trevlig helg!

 

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here