En ny liten skejtvända

Hej på er.

Dålig sömn inatt, rövdag på börsen, kallt satan ute, nervös inför helgens Craft Ski Marathon, inväntar paket och pengar som inte dykt upp, ont i bröstet/hjärtat med dubbelslag (hjärtat stannar till i 1-2 sekunder och börjar sedan slå, flera gånger per dag de senaste dagarna). En helt vanlig dag i mitt liv med andra ord, skönt med rutiner. Jag har jobbat på fritids under jullovet med en massa högljudda ungar, inget som jag njuter av direkt, men vad gör man inte när fickorna är tommare än tommast!?

Jag har i alla fall motionerat så smått idag. Kändes faktiskt ganska okej. Enda smolket i bägaren var att hälsenan började göra ont mot slutet igen. Trots att jag masserat, stretchat, foamrollat, gått lös med massagepistol och så vidare i två dagar. Det blir nog som med min tidigare rehab mot löparknät, jag ger upp och sen ger det med sig av sig självt.

Kallt som skräcken var det idag, tjocka ullstrumpor och pjäxöverdrag. Ändå fryser jag som en tok om fötterna, vilket jag gjort i princip alla pass i år. Mina fötter och händer blir bara känsligare med åren. Det är väl cirkulationen som börjar ge vika. Kalla kroppsdelar, dubbelslagen, alla mardrömshistorier från folk som fått hjärtproblem av Corona och/eller vaccinet gör mig ganska nojig. Jag är nästan helt säker på att jag snart kommer få ett hjärtstopp och bara stryka med. Lika bra det kanske, slipper jag gå runt och oroa mig över saker, samt vara ständigt irriterad.

 

Jag skejtade i 90 minuter (23,8 kilometer) uppe i Bergebo idag, på stappliga ben (skyller på obefintliga kanter på mina gamla träningsskidor). Kroppen kändes dock inte alltför dålig, det var positivt!

Trevlig helg!

 

Related Articles

Stakmaskin – 5 x halvhårt + hårt

Hej, hej! Efter morgonens pass på bandet och sedan jobb så var det ”äntligen” dags för pass nummer två. Skierg, eller stakmaskin, vilket ni nog...

Anmäld till Craft Ski Marathon som firar 10-årsjubileum

Hej på er! Ja, det börjar dra ihop sig för tävlingsdebut nu. Den 15:e januari så ska jag köra en av säsongens bästa lopp, nämligen...

Lagom löppass

Tjena! Äntligen helg! Det har såklart tränats även idag. Jag snörade på mig ett par Icebug med tanke på snö, is och halka. Tyvärr har...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe