7-8 minusgrader, nästan på gränsen med mina Hestra-lobster för mina frusna fingrar
Perfekt med en Smartfish Recharge direkt efter passet

Tja!

Idag har jag betat av några stakintervaller i Bergebo runt konstsnöspåret. Först lite drygt en halvtimmes uppvärmning. Sedan körde jag följande:

– 10 minuter cirka tröskel

(2,30 min vila)

– 3 x 3,20 min (1,5 min vila), lite över tröskel

( 1 min vila)

– 10 x 40” – 20”

Som vanligt när det börjar närma sig tävling så känns det efter lite mer och känslan var väl inte superbra. Men ej heller dålig, stabil liksom. Lite mer blodsmak i munnen då jag inte kört hårt sedan träningstävlingen på nyår och dessutom vilat måndag och tisdag. Skönt att ha en lite mer återhämtad kropp iaf.

Efter intervallerna så körde jag lite drygt 25 minuter lugnt, då åkte jag längs Igeltjärnsvägen och höll verkligen ner farten. Totalt fick jag ihop 1,40 h och 27,7 kilometer stakning.

Trevlig kväll!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here