”Skäjtprämjär” efter långvila

Ny jacka och skate-premiär för året.
Ny jacka och skate-premiär för året.

 

Hej på er.

Cirka tre dygns vila sedan senaste passet. Men lika trött är jag för det, både innan och under. Det är nog mest psykiskt, som vanligt.

Enligt plan så blev det idag skate för första gången denna säsong. Innan passet så körde jag igenom mina gluteus-övningar, så jag inte tappar det.

Det blev bara lugn åkning i 90 minuter och 21,7 kilometer. Skön mjukstart efter vilan. Brukar kännas ganska ringrostigt när jag vilar mer än en dag, så att det kändes sådär idag var ingen katastrof eller överraskning.

Någonting som stört mig från och till ända sedan i våras är min högra hälsena som ena dagen gör ont, för att dagen efter vara borta igen och sådär fortsätter det. Det är en molande smärta när jag stakar och skejtar (som idag). På löpning har det inte känts något vad jag kan minnas. Den är även väldigt öm när jag känner på den. Vet inte om det är vissa pjäxor och/eller pjäxöverdraget som trycker på senan och framkallar smärtan. Men det är ju saker som fungerat förut, så något måste ju ha skitit sig en aning. Kom gärna med tips!

Ha en fin kväll era rövar(e)!

 

Related Articles

Drog till Falun och snurrade

Tjena! Disco-torsdag idag, vilket precis som förra torsdagen innebar en vända till Falun för att snurra runt på konstsnön. Ganska tråkigt väder idag med 0-2...

Löp ute och på band + skierg

Tjena! Idag var det inte så kul vill jag lova. Riktigt dålig känsla på intervallerna. Men vi tar det från början. Det hela började med en...

Stakmaskin – 5 x halvhårt + hårt

Hej, hej! Efter morgonens pass på bandet och sedan jobb så var det ”äntligen” dags för pass nummer två. Skierg, eller stakmaskin, vilket ni nog...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe