En ny stakmara

Tjena.

Så har jag åter varit ute på rullskidorna och haft roligt. Roligt är väl att ta i kanske, men det var åtminstone inte lika bedrövligt som under gårdagen, trots att det till stora delar blåste orkanvindar och mestadels mot. Jag var lite ”wild and crazy” idag och tog lite lättare rullskidor (fyror fram och treor bak), dessutom så hade jag mojitosmakande sportdryck i vätskebältet, helglyx i kubik. 
Jag körde en vända runt Norr Amsberg, Vallmora, Aspeboda och Ornäs. Totalt blev det 2,30 timmar, 42,8 kilometer och 240 höjdmeter. Ett lagom och lugnt pass inför morgondagens Träflasklöpet. Hoppas då att kroppen är lite mer med på noterna än de senaste dagarna och att jag inte får alltför ont i mina knän, med mera. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here