Stakintervaller med ”nu lägger jag av”-känsla

Man (läs; Adam Steen) har ju sådana pass ibland när allt känns röv. Idag var det tydligen en sådan dag. Den ena rullskidan lät illa, vinden var orkanmässig, pulsen var på gränsen till döende, noll tryck i musklerna och humöret var i moll. Jag gjorde dock det jag kunde för dagen och genomförde passet efter bästa förmåga. Det blev två mindre utbrott där jag ropade ”jävla fittvind”, i övrigt så höll jag mig lugn. 
Jag körde tio stycken treminutersintervaller med en minuts vila mellan varje. Snittfarten varierade mellan 17,9 och 25,0. Snittpulsen var strax över 150 på de flesta och maxpulsen för passet var 168. Ridå. Men så kan det vara ibland, det har varit en hektisk dag och jag har många hårda pass bakom mig. Vissa dagar känns det åt helvete och andra dagar känns det bara dåligt. Så är det med det, jag antar att livet fungerar så. 
I 75 minuter var jag ute och hade roligt! Jag körde med Elpexfyror bak och treor fram. Imorgon blir det en bättre dag!
https://adamsteen.se/
Previous articleEn bra start på dagen!
Next articleEn ny stakmara

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe