Ett skitpass

En riktig skitbild. Passar perfekt till detta skitpass. Jag åkte med pannlampa och utan hjälm, det syns dock inte på bilden. 

Trots två riktigt bra sömnnätter, mycket mat och vilodag igår så gick det piss idag. Jag är liksom trött mentalt och väldigt lättirriterad, hela tiden på gränsen till att bli förbannad och få ett utbrott. När jag dessutom ständigt tänker på genomförandet av dagens pass och inget annat så blir det liksom jävligt jobbigt mentalt. När jag sedan börjar passet och märker att pulsen knappt går över 100 och att ryggen värker så är det nära att jag vänder hem direkt. Stör mig på i princip varenda bil jag ser, givetvis släpper spetsarna, asfalten är blöt och sikten är dålig. Konstigt nog så var det i alla fall vindstilla för första gången på tre års tid. 
Jag tänkte köra 10 x 4 minuter med en minuts vila och avsluta med 10 x 10”-20”. Men när jag hade så sjukt låg puls på de första intervallerna, trots att jag nästan körde max så ändrade jag och körde följande: 5 x 4 minuter med en minuts vila – 10 x 10”-20” – 5 x 4 minuter med en minuts vila. En enda gång kom jag upp i 170 i puls, på den första intervallen hade jag så låg puls som 145 i snitt. Riktigt irriterande, trots att jag bestämt mig för att inte bry mig om pulsen. 
Hastigheten på intervallerna var i alla fall okej i mina mått mätt, alla intervaller utom en var över 20,5 km/h i snitt (den var bara uppför). Det får duga med elpexfyror bak och treor fram. 
Jag hade väl en dålig dag idag bara helt enkelt. Det kan vända fort.  Men jag ska inte sticka under stol med att det är riktigt jobbigt med allt som ska hinnas med, jag är väldigt lätt stressad nu mer och har inte så stora marginaler till vad jag klarar av. 
Fet känner jag mig också då det känns som jag ätit alldeles för mycket mat de senaste dagarna. Nåväl, bara att bita ihop och blicka framåt och fortsätta påminna mig om att göra bra val framåt i livet vad gäller kost, träning och allt annat. Kämpa Adam. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe