Fem mil och lite till

Årets första träningspass avklarat! Plusgrader under gårdagens pass byttes ut mot minusgrader nära tvåsiffrigt. Tur jag hade mina tumvantar idag!

Hej!

Sådär mina vänner, nu har jag tränat in 2023. Fin start på året må jag säga!

Minusgraderna hade gjort spåren frusna och jag bjöds på ett snabbt före idag. Jag kunde precis som igår åka hela vägen ned till Vargliden och till Medväga, däremellan kör jag som bekant en del av elljusfemman bortåt och en annan del hemåt. Två sådana varv blev det idag, plus en extra sväng på Igeltjärnsvägen tur och retur.

Om jag var på okänt territorium igår med skate så var jag nu tillbaka i mitt naturliga habitat igen med stakning. Det kändes bra. Jag vet inte om det var det snabba föret eller om det var något annat, men det kändes bra hela tiden idag och jag hade kunnat fortsätta åka någon timme till. Det fick dock räcka med 3 h 15 min och 53,6 kilometer.

Som vanligt lade jag in tio styckna impulser under passets gång. Min styrketräning för dagen blev en liten del av mina TRX-pass + halva mitt bål-/stabilitetsstyrkepass.

I och med ovan beskrivet pass landade veckan på fina 15 h 40 min och 240,1 kilometer. Träningsperiod (fyra veckor) nummer 9 av 13 för året slutade också idag på 62 h 20 min.

Gott nytt år igen!

_____

Passa på nu under lediga dagar att ligga i en härlig hängmatta, perfekt för återhämtningen efter jobbiga dagar på jobbet, eller tuffa träningspass.

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here