Fem mil och lite till

Årets första träningspass avklarat! Plusgrader under gårdagens pass byttes ut mot minusgrader nära tvåsiffrigt. Tur jag hade mina tumvantar idag!

Hej!

Sådär mina vänner, nu har jag tränat in 2023. Fin start på året må jag säga!

Minusgraderna hade gjort spåren frusna och jag bjöds på ett snabbt före idag. Jag kunde precis som igår åka hela vägen ned till Vargliden och till Medväga, däremellan kör jag som bekant en del av elljusfemman bortåt och en annan del hemåt. Två sådana varv blev det idag, plus en extra sväng på Igeltjärnsvägen tur och retur.

Om jag var på okänt territorium igår med skate så var jag nu tillbaka i mitt naturliga habitat igen med stakning. Det kändes bra. Jag vet inte om det var det snabba föret eller om det var något annat, men det kändes bra hela tiden idag och jag hade kunnat fortsätta åka någon timme till. Det fick dock räcka med 3 h 15 min och 53,6 kilometer.

Som vanligt lade jag in tio styckna impulser under passets gång. Min styrketräning för dagen blev en liten del av mina TRX-pass + halva mitt bål-/stabilitetsstyrkepass.

I och med ovan beskrivet pass landade veckan på fina 15 h 40 min och 240,1 kilometer. Träningsperiod (fyra veckor) nummer 9 av 13 för året slutade också idag på 62 h 20 min.

Gott nytt år igen!

_____

Passa på nu under lediga dagar att ligga i en härlig hängmatta, perfekt för återhämtningen efter jobbiga dagar på jobbet, eller tuffa träningspass.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here