Fem mil och lite till

Årets första träningspass avklarat! Plusgrader under gårdagens pass byttes ut mot minusgrader nära tvåsiffrigt. Tur jag hade mina tumvantar idag!

Hej!

Sådär mina vänner, nu har jag tränat in 2023. Fin start på året må jag säga!

Minusgraderna hade gjort spåren frusna och jag bjöds på ett snabbt före idag. Jag kunde precis som igår åka hela vägen ned till Vargliden och till Medväga, däremellan kör jag som bekant en del av elljusfemman bortåt och en annan del hemåt. Två sådana varv blev det idag, plus en extra sväng på Igeltjärnsvägen tur och retur.

Om jag var på okänt territorium igår med skate så var jag nu tillbaka i mitt naturliga habitat igen med stakning. Det kändes bra. Jag vet inte om det var det snabba föret eller om det var något annat, men det kändes bra hela tiden idag och jag hade kunnat fortsätta åka någon timme till. Det fick dock räcka med 3 h 15 min och 53,6 kilometer.

Som vanligt lade jag in tio styckna impulser under passets gång. Min styrketräning för dagen blev en liten del av mina TRX-pass + halva mitt bål-/stabilitetsstyrkepass.

I och med ovan beskrivet pass landade veckan på fina 15 h 40 min och 240,1 kilometer. Träningsperiod (fyra veckor) nummer 9 av 13 för året slutade också idag på 62 h 20 min.

Gott nytt år igen!

_____

Passa på nu under lediga dagar att ligga i en härlig hängmatta, perfekt för återhämtningen efter jobbiga dagar på jobbet, eller tuffa träningspass.

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe