Fem timmar ånyo

Hej gänget!

Nu har jag förhoppningsvis betat av detta träningsårs sista femtimmarsdag. Problemet är bara det att nästa träningsår börjar om elva dagar..

Det blev ett riktigt slitsamt klassiskt pass uppe i Bergebo. Till en början rullade det på fint. Men regnet tilltog allt mer, samtidigt som temperaturen kröp nedåt. Jag började frysa rejält om händerna och även överkroppen. Till slut gav jag upp kampen om att köra ett nytt pass utan stopp och begav mig till bilen. Väl i bilen satte jag på mig handskar och en regnjacka. Jag stannade kvar några minuter för att värma mig, svära inombords över min envishet och samla mod inför de sista 90 minuterna på den klassiska delen.

Avslutningen på passet gick helt okej, jag frös inte något mer, betade av tio diagonalimpulser och försökte bara överleva. Tiden gick sjukt långsamt vill jag lova. Till slut klev jag av efter 4 h 15 min och 59,8 kilometer. Var så less och trött att jag inte ens orkade bry mig att jag missade 60 kilometer med nöd och näppe.

Hemma så fick jag byta om från topp till tå innan det var dags för löpning. Idag tänkte jag ta det lite lugnare än igår, vilket jag också gjorde till en början. Men allt eftersom att passet rullade på så smygökade jag givetvis farten.. Passet landade på 50 minuter och 12 kilometer, vilket ger ett kilometersnitt om 4,10. Många fina löppass nu i skaplig fart! Kändes okej, trots att jag börjar bli rejält märkt av den senaste tidens dårskaper.

Som sista event idag blev det min variant på maxstyrka. Kämpa nu det sista Adam!

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here