Fem timmar ånyo

Hej gänget!

Nu har jag förhoppningsvis betat av detta träningsårs sista femtimmarsdag. Problemet är bara det att nästa träningsår börjar om elva dagar..

Det blev ett riktigt slitsamt klassiskt pass uppe i Bergebo. Till en början rullade det på fint. Men regnet tilltog allt mer, samtidigt som temperaturen kröp nedåt. Jag började frysa rejält om händerna och även överkroppen. Till slut gav jag upp kampen om att köra ett nytt pass utan stopp och begav mig till bilen. Väl i bilen satte jag på mig handskar och en regnjacka. Jag stannade kvar några minuter för att värma mig, svära inombords över min envishet och samla mod inför de sista 90 minuterna på den klassiska delen.

Avslutningen på passet gick helt okej, jag frös inte något mer, betade av tio diagonalimpulser och försökte bara överleva. Tiden gick sjukt långsamt vill jag lova. Till slut klev jag av efter 4 h 15 min och 59,8 kilometer. Var så less och trött att jag inte ens orkade bry mig att jag missade 60 kilometer med nöd och näppe.

Hemma så fick jag byta om från topp till tå innan det var dags för löpning. Idag tänkte jag ta det lite lugnare än igår, vilket jag också gjorde till en början. Men allt eftersom att passet rullade på så smygökade jag givetvis farten.. Passet landade på 50 minuter och 12 kilometer, vilket ger ett kilometersnitt om 4,10. Många fina löppass nu i skaplig fart! Kändes okej, trots att jag börjar bli rejält märkt av den senaste tidens dårskaper.

Som sista event idag blev det min variant på maxstyrka. Kämpa nu det sista Adam!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here