Jakten fortsätter oförtrutet

Hej!

Ingen kan väl vid det här laget ha missat min galna timjakt? Inte har ni missat min vlogg heller va:

 

Igår hade jag en otroligt välbehövlig vilodag. Jag var totalt slut hela dagen. Det enda vettiga jag lyckades åstadkomma var att tvätta, byta till sommardäck och fetta om lagren i bakhjulet på min pendlarcykel. I övrigt var det inte många knop som gjordes.

Idag har jag däremot jobbat och sedan dunkat på med en ny träning på totalt över fem timmar. Jag började med att åka skate i Bergebo, nu var det riktigt tunt på sina ställen. Men det gick att åka ner till Vargliden även idag. Passet landade på 4 h 25 min och 67,4 kilometer. Jag fick även in mina sedvanliga tio impulser.

Efter att ha kommit hem, bytt till torra strumpor och klivit i mina Hoka Clifton så var det dags för en löptur. Idag blev det 45 minuter och fina 11,11 kilometer, vilket ger ett kilometersnitt om 4,03. Ja, jag erkänner att det gick lite fort och att jag blev trött. Men då jag inte kört intervaller på en veckas tid så kan jag få unna mig själv att springa lite fortare för en gångs skull. Kände bra första halvan och rätt så jobbigt under den andra.

Dagens sista aktivitet blev gluteus-styrka.

Tack för idag!

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here