Jakten fortsätter oförtrutet

Hej!

Ingen kan väl vid det här laget ha missat min galna timjakt? Inte har ni missat min vlogg heller va:

 

Igår hade jag en otroligt välbehövlig vilodag. Jag var totalt slut hela dagen. Det enda vettiga jag lyckades åstadkomma var att tvätta, byta till sommardäck och fetta om lagren i bakhjulet på min pendlarcykel. I övrigt var det inte många knop som gjordes.

Idag har jag däremot jobbat och sedan dunkat på med en ny träning på totalt över fem timmar. Jag började med att åka skate i Bergebo, nu var det riktigt tunt på sina ställen. Men det gick att åka ner till Vargliden även idag. Passet landade på 4 h 25 min och 67,4 kilometer. Jag fick även in mina sedvanliga tio impulser.

Efter att ha kommit hem, bytt till torra strumpor och klivit i mina Hoka Clifton så var det dags för en löptur. Idag blev det 45 minuter och fina 11,11 kilometer, vilket ger ett kilometersnitt om 4,03. Ja, jag erkänner att det gick lite fort och att jag blev trött. Men då jag inte kört intervaller på en veckas tid så kan jag få unna mig själv att springa lite fortare för en gångs skull. Kände bra första halvan och rätt så jobbigt under den andra.

Dagens sista aktivitet blev gluteus-styrka.

Tack för idag!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here