Skate, löpning och kettlebell

Tjena!

Jag låg igår kväll och gruvade mig inför dagens pass, speciellt skidåkningen med tanke på misären igår och att det även idag skulle regna, samt vara ännu kallare. Men med bra kläder så gick det förvånansvärt bra, dessutom hade ”kylan” på 1-2 plusgrader ihop med regnet gjort det som fanns kvar av snön (läs; isen) ganska lättförd!

Passet på skidor landade på 3 timmar 10 minuter och 51,3 kilometer. Det blev givetvis 10 impulser också. Skate var dagens teknik.

Jag åkte hem efter skidorna och bytte än en gång om. Dock behöll jag tightsen på mig, som otroligt nog nästan torkat helt under den korta stunden mellan passen.

Idag var planen att springa lugnt, eller ja, lugnare än de senaste dagarna och det började ju bra. Men sen spårade jag ur än en gång och ökade farten successivt:

Dagens kilometertider

Dock kändes det rätt stabilt och inte fullt så jobbigt i dessa farter om jag jämför med tidigare löppass denna veckan. Alltid något. Det hela landade på 40,02 minuter och 9,98 kilometer. Orkade inte bry mig om att springa 10 prick, känns som jag har mil så det räcker.

Sista aktiviteten för dagen blev kettlebell- och gummiband-styrka.

Denna vecka har jag hittills skramlat ihop 20 h 40 min och 292 kilometer. Imorgon kostar jag på mig en vilodag!

Previous articleFem timmar ånyo
Next articleDrömhus

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here