Skate, löpning och kettlebell

Tjena!

Jag låg igår kväll och gruvade mig inför dagens pass, speciellt skidåkningen med tanke på misären igår och att det även idag skulle regna, samt vara ännu kallare. Men med bra kläder så gick det förvånansvärt bra, dessutom hade ”kylan” på 1-2 plusgrader ihop med regnet gjort det som fanns kvar av snön (läs; isen) ganska lättförd!

Passet på skidor landade på 3 timmar 10 minuter och 51,3 kilometer. Det blev givetvis 10 impulser också. Skate var dagens teknik.

Jag åkte hem efter skidorna och bytte än en gång om. Dock behöll jag tightsen på mig, som otroligt nog nästan torkat helt under den korta stunden mellan passen.

Idag var planen att springa lugnt, eller ja, lugnare än de senaste dagarna och det började ju bra. Men sen spårade jag ur än en gång och ökade farten successivt:

Dagens kilometertider

Dock kändes det rätt stabilt och inte fullt så jobbigt i dessa farter om jag jämför med tidigare löppass denna veckan. Alltid något. Det hela landade på 40,02 minuter och 9,98 kilometer. Orkade inte bry mig om att springa 10 prick, känns som jag har mil så det räcker.

Sista aktiviteten för dagen blev kettlebell- och gummiband-styrka.

Denna vecka har jag hittills skramlat ihop 20 h 40 min och 292 kilometer. Imorgon kostar jag på mig en vilodag!

Previous articleFem timmar ånyo
Next articleDrömhus

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe