Femmilarna haglar in!

Hejsan!

Jag är just hemkommen från min första dos av Covid-vaccin. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om det, men jag föll för grupptrycket och gjorde det ändå. Jag är mest orolig för att bli dålig av det och tvingas missa någon dag med träning. Men det ska nog gå bra.

I förmiddags så blev det en ny vända på rullskidorna, denna gång med mina Elpex 4. Måste byta bakhjul på mina Swenor också, så jag har två uppsättningar med fyror. Dom rullar ganska likt skulle jag säga, i alla fall av de som satt på nu. De nya kanske rullar tyngre.

När jag stack iväg idag så kändes det så brutalt dåligt att jag knappt trodde jag skulle klara av att ta mig igenom passet. Allting värkte, dålig balans, svag, seg, stavarna slant hela tiden och humöret var allt annat än gott. Intalade mig själv att det skulle släppa och styrde kosan mot Skräddarbacken. Det blev några vändor omkring bostadsområdena där, innan jag åkte vidare mot Lindan för mer flack åkning.

Efter cirka 1,30 h så började jag känna mig normal igen och det gick allt lättare. Rutten fortsatte över Torsång, Ornäs, Dalsjö och Domnarvet. På slutet så kändes det ganska bra igen och det svarade när jag stakade. Skönt.

Jag fick i alla fall ihop 51,3 kilometer och tre timmar att sätta in på träningsbanken. Bra jobbat ändå!

Previous articleFörsta löppasset på länge!
Next article32-18-10

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here