Femmilen på Lugnet

Ännu ett pass med min bror Jonatan

Ullstrumpor över pjäxorna idag, funkade toppen!

Fina förhållanden på Lugnet

Hej på er!

Idag har jag varit i Falun igen för träning och test av skidor. Tillsammans med min bror så passade vi på att förena nytta med nöje. Vad som var vad är dock oklart. Tanken var tre timmar, men ganska tidigt satte Jone ner foten och berättade att det var fem mil som gällde, så det vara bara att rätta sig i ledet och haka på.

Vi tog två varv runt ”elit 15” med två små skarvar nere omkring elljusspåret, vilket gjorde varven 18 kilometer långa. Därefter blev det ett varv runt milen och ett ytterligare runt elljusspåret. Det gjorde att passet landade på 3 h 25 min och 51,1 kilometer, stakning givetvis. Fick också in fina 1135 höjdmeter, mäktigt!

Under den sista timmen så lade vi in tio stycken impulser. Kroppen kändes ganska bra under hela passet! Jag avslutade hemma med att köra lite bålstabilitet-styrka och maghjul.

Related Articles

200 minuter klassiskt

Halloj! Idag efter jobbet ägnade jag en del tid åt att sköta om ett par av mina rullskidor, jag skiftade nämligen plats på fram- och...

10 x 6 min – nu är det inte roligt längre.

Hej! Hoppas ni kan hjälpa mig att sprida min senaste vlogg, där jag bland annat visar upp min nya landsvägscykel! Annars vete tusan om jag...

Min NYA LANDSVÄGSCYKEL – PUNKTERING PÅ FÖRSTA PASSET!

Tjena! Nu äntligen kan jag visa upp min nya landsvägscykel! Det är en Orbea Orca M30i köpt hos TCM-cykel. Är sjukt nöjd med hela köpet...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here