Femmilen på Lugnet

Ännu ett pass med min bror Jonatan

Ullstrumpor över pjäxorna idag, funkade toppen!

Fina förhållanden på Lugnet

Hej på er!

Idag har jag varit i Falun igen för träning och test av skidor. Tillsammans med min bror så passade vi på att förena nytta med nöje. Vad som var vad är dock oklart. Tanken var tre timmar, men ganska tidigt satte Jone ner foten och berättade att det var fem mil som gällde, så det vara bara att rätta sig i ledet och haka på.

Vi tog två varv runt ”elit 15” med två små skarvar nere omkring elljusspåret, vilket gjorde varven 18 kilometer långa. Därefter blev det ett varv runt milen och ett ytterligare runt elljusspåret. Det gjorde att passet landade på 3 h 25 min och 51,1 kilometer, stakning givetvis. Fick också in fina 1135 höjdmeter, mäktigt!

Under den sista timmen så lade vi in tio stycken impulser. Kroppen kändes ganska bra under hela passet! Jag avslutade hemma med att köra lite bålstabilitet-styrka och maghjul.

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here