Fina vyer och snart lov

 

 
Gårdagens sista lektion blev en promenad ner till sjön Runn, fina vyer där med isen och solen som var på väg ned
Hej vänner!
Näst sista jobbdagen innan julledigt nu. Skönt! Igår efter jobbet så handlade jag julklappar på kupolen. Man borde ju lära sig att vara ute i mer god tid, för jag gillar verkligen inte den här stressen omkring en massa andra folk. Jag blir så stressad och uppe i varv av detta. Men nu är det klart i alla fall. 
Idag har vi ett gråtrist töväder ute, 4-5 plusgrader. Heja. Efter en vilodag igår så är det dags att kliva igång med ett träningspass igen i eftermiddag. Tänkte köra styrka och därefter en kortare sväng stakning. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here