Försovit mig – ingen tävling

Hej på er.

Vi rycker plåstret direkt: jag har försovit mig. Istället för att vakna 06,40 så vaknade jag 09,40. Så det blir ingen tävling i Grönklitt för min del idag. Fan.

Har förberett mig hela veckan genom att träna mindre och försöka bli pigg. Men som ni vet har jag mina ganska grava sömnproblem. Jag har dock lyckats gå upp när klockan ringer och när jag måste varenda gång. Oavsett hur lite jag sovit. Inte ens försovit mig till jobbet på flera år. Men idag vet jag inte vad som hände. Hade som vanligt ställt tre alarm, 06,40, 06,45 och 06,50. Men jag har missat alltihop och har inget minne av att jag hört något larm. Skyller inte på att mobilen skulle ha missat att ringa, utan det måste varit jag själv som slagit av larmet utan vetskap om vad jag håller på med.

Så jävla trist och tråkigt. Jag hade som vanligt svårt att somna inatt igen, låg nervös och tänkte. Men till slut måste jag ändå ha somnar då och sovit igenom ett världskrig. Jag har ”stör ej” på min telefon nästan jämt, så ingen har kunnat ringa mig heller. Har nu ändrat så att familjemedlemmar kan komma igenom vid upprepade samtal.

Jag som känt mig dålig och värdelös innan detta. Nu då? Lär inte känna mig bättre av detta direkt..

Så vad är nu min plan tror ni? Jo, efter att ha funderat länge och väl så kommer jag gå igenom alla rutiner, använda allt jag plockat fram, åka till Bergebo och snurra en egen träningstävling där i 42 kilometer. Jag har inget annat val tyvärr. Förlåt till alla för att jag är så värdelös.

Related Articles

Cykel med watt + styrka + stakning

Tjena! Jag har fått en ”liten dum idé” om att träna 100 timmar i juli. Förra året nådde jag 95. Med dagens pass är jag...

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here