Fyra timmar på långspår med pannlampa

Fick med mig Team Stordunks teamchef Niklas idag på den första tredjedelen av passet, trevligt!

Hej på er.

Flykten från, eller jag menar träningen fortsätter. Idag var tanken cirka tre timmar stakning, det slutade med fyra. Man är bra frisk alltså. Vet inte riktigt vad det är som gnager i mig eller som driver mig till detta vecka ut och vecka in. Men förr om åren var det ju mer osunda saker jag höll på med som någon form av flykt och/eller missbruksbeteende. Känslor av ensamhet är ju en grej som dyker upp. Lathet eller rädsla kanske är en annan, jag rullar på i min trygga värld istället för att försöka ta itu med vad det nu är jag egentligen skulle behöva ta itu med?! Jag vill iaf träna rätt mycket då jag tycker om känslan att vara och känna mig vältränad.

Idag fick jag in fyra fina timmar och 57,6 kilometer på långa spår i Bergebo och då jag åter kom iväg sent fick jag ha pannlampan på mig.

Jag körde två varv av mitt ”specialvarv” där jag förutom att åka till båda ändpunkterna Vargliden och Medväga även åkte ena delen av elljusspåret på bortvägen och den andra på hemvägen. Cirka 21 kilometer per varv. Det blev även en ytterligare vända längs Igeltjärnsvägen och lite till.

Jag körde tio impulser under den andra halvan av passet. Kroppen kändes helt okej hela vägen. Hemma så blev det en repa med TRX-styrka också.

Denna träningsvecka landade på 16 h 10 min och 229,8 kilometer.

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here