Halvlångt stakpass på förlängd sträcka

Nu syns det dåligt på bilden, men jag invigde ett par nya Salomon-pjäxor idag. Det har varit lite av ett gissel för mig det här skiftet mellan SNS- och NNN-systemet. Sedan något år tillbaka har vi tävlat med NNN, men jag har hela tiden tränat både rullskidor och skidor med det gamla SNS. Nu har jag i alla fall skaffat mig ett par pjäxor att träna i med det nya systemet. Skate lämpar sig bäst tycker jag då det inte är några problem att staka med, samt att det går att just skejta med dom också!

God afton!

Så var också denna vecka avhandlad. Jag avslutade den med att staka i 3 h 05 min och 53 kilometer.

Det var hyfsat lättfört idag då det började frysa på. Dessutom hade konstsnöslingan blivit lite förlängd med en bit ut på 2,5-banan där man fick vända och åka samma sväng tillbaka. Nu landade banan totalt på cirka 2,6 kilometer om man åker allt.

Jag lade pliktskyldigt in mina tio impulser under den sista timmen, hälften på platt mark och hälften i uppförsbacke. Annars åkte jag bara lugnt. Kroppen kändes ganska pigg trots gårdagens tävling, det brukar den dock alltid göra för mig när jag tävlat dagen innan.

Styrkan för dagen blev en liten blandning med lite TRX, Kettlebell och gluteus-övningar.

Veckan landade i och med detta på 14 h 10 min och 229,2 kilometer!

Vi hörs!

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe