Halvlångt stakpass på förlängd sträcka

Nu syns det dåligt på bilden, men jag invigde ett par nya Salomon-pjäxor idag. Det har varit lite av ett gissel för mig det här skiftet mellan SNS- och NNN-systemet. Sedan något år tillbaka har vi tävlat med NNN, men jag har hela tiden tränat både rullskidor och skidor med det gamla SNS. Nu har jag i alla fall skaffat mig ett par pjäxor att träna i med det nya systemet. Skate lämpar sig bäst tycker jag då det inte är några problem att staka med, samt att det går att just skejta med dom också!

God afton!

Så var också denna vecka avhandlad. Jag avslutade den med att staka i 3 h 05 min och 53 kilometer.

Det var hyfsat lättfört idag då det började frysa på. Dessutom hade konstsnöslingan blivit lite förlängd med en bit ut på 2,5-banan där man fick vända och åka samma sväng tillbaka. Nu landade banan totalt på cirka 2,6 kilometer om man åker allt.

Jag lade pliktskyldigt in mina tio impulser under den sista timmen, hälften på platt mark och hälften i uppförsbacke. Annars åkte jag bara lugnt. Kroppen kändes ganska pigg trots gårdagens tävling, det brukar den dock alltid göra för mig när jag tävlat dagen innan.

Styrkan för dagen blev en liten blandning med lite TRX, Kettlebell och gluteus-övningar.

Veckan landade i och med detta på 14 h 10 min och 229,2 kilometer!

Vi hörs!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe