Holmenkollen och naturreservat

Då jag fortsatt har ont i halsen så får jag vackert följa med till Holmenkollen idag med och agera coach på dagens stavgångsintervallpass. Fungerar rätt bra det också då vädret är kanoners! Efter den träningen är planen att åka till ett naturreservat i närheten, har dock glömt namnet på det. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here