Inget race, men trött som fan ändå!

Hoka-skor + löpband + jag = trött
God kväll. 
Nej, jag skippade löpracet idag. Kände av knät när jag promenerade. Istället valde jag att springa uppför på löpband. Förr när jag hade löparknä så minns jag att det gick bra att springa uppför, så jag ville testa det. Det gick väl sisådär. Ska nog försöka hålla mig till rullskidor och rehab nu framöver tror jag. 
Såhär körde jag idag i alla fall:
10 minuter uppvärmning @ 10% lutning – 9 km/h
3 x 10 minuter @ 10% – 12 km/h, 3 minuter vila 
10 minuter nedvarvning @ 10% – 9 km/h
Den första intervallen gick bra helt igenom och det kändes lätt. Den andra blev grisig med tre minuter kvar. Den sista blev också grisig med tre minuter kvar. Ett riktigt tufft och hårt pass där jag skrämde upp pulsen i hela 189 i max, mäktigt!!
https://adamsteen.se/
Previous articleKrigar vidare
Next articleDet är torsdag

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe