Invigt nya träningsåret

Tjena!

Så har jag återigen tränat efter en lugn vecka bakom mig. Under förra vecka blev det en del promenader, bland annat fyra timmar i lördags. Dessutom körde jag min variant på maxstyrka, även det i lördags. I övrigt tog jag det lugnt med fysisk träning. Skönt med en lugn vecka!

Idag har jag startat upp träningsåret 2023-2024 och det med löpning. Det blev i lugnare tempo än under de passen jag körde de två veckorna där jag dunkade på rejält med träning här nyligen. Jag körde även i skog på stigar och grusvägar.

Det kändes rätt ringrostigt, småsegt och jobbigt. Men det var ändå skönt att få röra sig igen. Jag sprang i 75 minuter och 13 kilometer. På fötterna hade jag mina Hoka Speedgoat. Imorgon blir det vilodag som vanligt på tisdagar. Skönt med mjukstart!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here