Invigt nya träningsåret

Tjena!

Så har jag återigen tränat efter en lugn vecka bakom mig. Under förra vecka blev det en del promenader, bland annat fyra timmar i lördags. Dessutom körde jag min variant på maxstyrka, även det i lördags. I övrigt tog jag det lugnt med fysisk träning. Skönt med en lugn vecka!

Idag har jag startat upp träningsåret 2023-2024 och det med löpning. Det blev i lugnare tempo än under de passen jag körde de två veckorna där jag dunkade på rejält med träning här nyligen. Jag körde även i skog på stigar och grusvägar.

Det kändes rätt ringrostigt, småsegt och jobbigt. Men det var ändå skönt att få röra sig igen. Jag sprang i 75 minuter och 13 kilometer. På fötterna hade jag mina Hoka Speedgoat. Imorgon blir det vilodag som vanligt på tisdagar. Skönt med mjukstart!

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe