Invigt nya träningsåret

Tjena!

Så har jag återigen tränat efter en lugn vecka bakom mig. Under förra vecka blev det en del promenader, bland annat fyra timmar i lördags. Dessutom körde jag min variant på maxstyrka, även det i lördags. I övrigt tog jag det lugnt med fysisk träning. Skönt med en lugn vecka!

Idag har jag startat upp träningsåret 2023-2024 och det med löpning. Det blev i lugnare tempo än under de passen jag körde de två veckorna där jag dunkade på rejält med träning här nyligen. Jag körde även i skog på stigar och grusvägar.

Det kändes rätt ringrostigt, småsegt och jobbigt. Men det var ändå skönt att få röra sig igen. Jag sprang i 75 minuter och 13 kilometer. På fötterna hade jag mina Hoka Speedgoat. Imorgon blir det vilodag som vanligt på tisdagar. Skönt med mjukstart!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here