Isigt skatepass på 58 km

Hallå. Nu är det ni som kollar på vloggen ovan, gillar den, kommenterar och delar den vidare på alla era sociala medier, inte sen, utan NU! Prenumerera på kanalen också, när ni ändå håller på! Tack!

Pannlampa och Oakley´s med sollins hör inte till vanligheterna. Men säg vad som gör det när det kommer till mig?! Exakt!

Så var ännu ett pass i hamn. Bergebo var platsen återigen. Isigt var det idag, rejält. Trots att jag använde mina Salomon-skidor, som har bättre kanter än mina Fischer så var jag riktigt vinglig ändå.

 

De första två timmarna åkte jag elljusspåret några varv + två vändor längs Igeltjärnsvägen tur och retur. Därefter snurrade jag tio varv på 2,5:an som i själva verket var 2,3 kilometer, det vet jag då jag körde en impuls på samma ställe varje varv och för att jag inte skulle tappa räkningen så tog jag en mellantid efter varje impuls. Ni kanske förstår hur det slutade? Av någon anledning trissade jag upp farten allt mer, från att ha snittat 19 km/h de första varven, till strax över 20 och på det sista varvet snittade jag 21 km/h prick. Nåväl, det var aldrig någon mjölksyra inblandad i alla fall. Skönt att få flåsa lite lätt ändå.

Passet slutade på 3 h 15 min och 57,9 kilometer. Hemma körde jag därefter maxstyrka och maghjul.

 

Det kommer bli en ganska mastig vecka detta, bara så ni är förberedda på det.

Hörs imorgon! Förresten, ni tittade väl på min senaste vlogg? Tack!

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here