Jag kan ingenting om växter

På översta bilden så ser ni mina två nya blommor som jag införskaffat. Någon form av bonsai-träd med kruka för 99 kronor på IKEA. Såg något liknande på Twitter för en tid sedan och tyckte dom var så snygga. Dessutom har jag lyckats döda (nästan iaf) mina andra krukväxter. Jävla djungel med blommor alltså, dom ska stå i ljus, men inte direkt i solen, vattnas med noggrannhet (jag har nog övervattnat), planteras om till större kruka, fyllas på med växtnäring och så vidare. Jag har haft på växtnäring, har till och med pissat i en jävla flaska som jag sen blandat ut med vatten och vattnat med. Men ändå har blommorna haft slokade blad och tappat blad. Jag har även duschat dom försiktigt, andats på dom och så vidare. Vi kan nog helt enkelt konstatera att jag ej har gröna fingrar. 
Förutom bonsaierna så köpte jag lecakulor som jag la i botten på alla krukor och även som utsmyckning uppepå. Det är säkert fel, men det ser bra ut i alla fall. 
På den nedre bilden ser ni även att jag köpt en liten piedestal till min yuccapalm. En palm som tidigare också hade en liten stam, men som jag lyckats döda av trolig övervattning. Ja ja, vissa växter är inte jättedyra, så i värsta fall får man köpa nya. 
_____
Jag räknar ner dagarna kvar på jobbet nu alltså. Det är kul och roligt med eleverna jag jobbar med. Men annars börjar jag bli sjukt less alltså. Speciellt på en person som jag tycker är på mig onödigt mycket med tjat och gnäll. Som jag dessutom känt att ha ogillat mig sedan jag började. Så det ska bli så otroligt skönt att bli klar med detta snart! Då kan jag nog komma mer i ro igen. Den senaste tiden har jag varit lättirriterad, stressad och sovit dåligt. Så ett brejk från jobb och sedan kan jag i lugn & ro komma på vad jag vill göra framåt. Som tur är har jag lite ”fuck off-kapital” att luta mig emot. Med rätt val så kan jag nog klara mig från att jobba under lång tid framöver, utan att bränna för mycket av det. 
_____
Vila igår, men trött idag ändå. Det vänder nog tills det är dags för träning. Planen är en balkonvända i tröskelns tecken igen. Att träna ute i pissvädret är inte ett alternativ ens. 
_____
– Pulsklockan blev såld igår, men jag har ett oanvänt pulsband kvar till salu.
– Prenumerera på min Youtube-kanal
– Teckna ett mobilabonnemang på fello. Så får vi båda en bättre deal. 
– Hör av er om ni behöver en tekniklektion på rullskidor, träningshjälp eller liknande. 
– Ni kan även köpa länkar och reklam på min sida. 
Hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here