Jobbiga löpintervaller + EXTRAVLOGG!

VARSÅGODA nu finns en extravlogg från Bysprinten Mosjøen 2024 som min bror styrt upp på min youtube-kanal, hoppas det ska smaka! Nu vill jag se rejält med engagemang, gillningar, visningar, kommentarer, delningar och nya prenumeranter. TACK!

Jag har tränat idag också:

Funderar inför intervallerna om jag inte bara ska skita i det

Igår så var jag hos mina föräldrar för att hjälpa till med att såga och klyva ved. Därefter åkte jag hem i förhoppningen om att träna, men jag var inte alls sugen på det, så istället åkte jag och tvättade bilen. Bra gjort av mig egentligen, men det svider ju ändå lite.. Dock får jag försöka tänka att jag bryter mönster genom att skippa träning en dag, det sägs ju faktiskt vara bra att göra!

Idag var jag heller inte jättesugen på att träna, kanske det dåliga vädret som spökar. Eller dålig sömn (som vanligt) i veckan. Kan också vara att delar av veckans pass varit rätt tuffa efter en ganska lång viloperiod. Men jag lyckades ändå besegra latheten inom mig och tog mig ut på ett löpintervallpass.

Efter en uppvärmning om 10 minuter så körde jag följande intervaller:

6 x 5 minuter (1,5 minut vila)

Intervallerna var förlagda på hyfsat flack asfalt och grusväg, de diffade mellan 3,35- och 3,43 min/km. Snittet blev 3,39. Kändes inte speciellt bra, pulsen var hög och jag var trött. I vilan så joggade jag de första 45 sekunderna och gick sakta de sista 45.

Passet blev totalt en timme och jag hann på den stunden 13,6 kilometer. Sprang i mina Hoka Rincon.

Körde också lite TRX- + bålstabilitet-styrka. Känns att jag inte är riktigt tränad än, men det bör komma. Veckan landade på pinsamma 8 h 10 min, men jag ska försöka tänka att det var välbehövligt med mindre träning. Kommer hinna träna och ledsna på träning ett antal gånger innan kommande vinter ändå.

Previous articleNågra intervaller vid ergen
Next article2 x löpning

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here