Kort och lugnt

Tja!

En ny dag i spåren med ett väder som hånskrattar en rakt i ansiktet. Nollgradigt och säkert en decimeter nysnö, om inte mer.

På planen var det bara 90 minuter lugn stakning idag, på den tiden hann jag brutala 20,3 kilometer. Vill ha lite snabbare spår nu tack. Det var endast åkbart i de klassiska spåren, i skatebädden låg den blöta nysnön kvar. Vid några tillfällen när jag skulle åka om personer som knappt rörde sig framåt i spåret så fick jag nästan göra en maxinsats på tio sekunder för att ens ta mig om.

Det är lustigt hur psyket kan ställa till det. En vanlig lördag så brukar det liksom inte vara några större problem att staka 3-4 timmar. Men dagen innan tävling som idag så känns 90 minuter oändligt långt och kroppen lika oändligt seg. Har lärt mig med åren att inte dra alltför stora växlar av det. Det brukar ofta kännas dåligt dagen innan.

Nu blir det en lugn eftermiddag där jag ska förbereda allt inför morgondagen, lägga fram kläder, blanda sportdryck till vätskebältet, förbereda frukost och så vidare. Det väntar pissväder imorgon också, så det gäller att försöka komma iväg i tid.

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe