Kort och lugnt

Tja!

En ny dag i spåren med ett väder som hånskrattar en rakt i ansiktet. Nollgradigt och säkert en decimeter nysnö, om inte mer.

På planen var det bara 90 minuter lugn stakning idag, på den tiden hann jag brutala 20,3 kilometer. Vill ha lite snabbare spår nu tack. Det var endast åkbart i de klassiska spåren, i skatebädden låg den blöta nysnön kvar. Vid några tillfällen när jag skulle åka om personer som knappt rörde sig framåt i spåret så fick jag nästan göra en maxinsats på tio sekunder för att ens ta mig om.

Det är lustigt hur psyket kan ställa till det. En vanlig lördag så brukar det liksom inte vara några större problem att staka 3-4 timmar. Men dagen innan tävling som idag så känns 90 minuter oändligt långt och kroppen lika oändligt seg. Har lärt mig med åren att inte dra alltför stora växlar av det. Det brukar ofta kännas dåligt dagen innan.

Nu blir det en lugn eftermiddag där jag ska förbereda allt inför morgondagen, lägga fram kläder, blanda sportdryck till vätskebältet, förbereda frukost och så vidare. Det väntar pissväder imorgon också, så det gäller att försöka komma iväg i tid.

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe