Kort och lugnt

Tja!

En ny dag i spåren med ett väder som hånskrattar en rakt i ansiktet. Nollgradigt och säkert en decimeter nysnö, om inte mer.

På planen var det bara 90 minuter lugn stakning idag, på den tiden hann jag brutala 20,3 kilometer. Vill ha lite snabbare spår nu tack. Det var endast åkbart i de klassiska spåren, i skatebädden låg den blöta nysnön kvar. Vid några tillfällen när jag skulle åka om personer som knappt rörde sig framåt i spåret så fick jag nästan göra en maxinsats på tio sekunder för att ens ta mig om.

Det är lustigt hur psyket kan ställa till det. En vanlig lördag så brukar det liksom inte vara några större problem att staka 3-4 timmar. Men dagen innan tävling som idag så känns 90 minuter oändligt långt och kroppen lika oändligt seg. Har lärt mig med åren att inte dra alltför stora växlar av det. Det brukar ofta kännas dåligt dagen innan.

Nu blir det en lugn eftermiddag där jag ska förbereda allt inför morgondagen, lägga fram kläder, blanda sportdryck till vätskebältet, förbereda frukost och så vidare. Det väntar pissväder imorgon också, så det gäller att försöka komma iväg i tid.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here