Kortstak och löp med Alfons

Närmast sommarvärme idag. Som jag längtat. 30 år sedan sist.

Hej på er!

Idag har det varit fullt påställ. Cyklat med Alfons till skolan på morgonen, cykel vidare till jobbet, jobb, hämta ut paket på rasten, cykla hem, hämta paket på hemvägen, staka, hämta Alfons, springa med Alfons på hans cykelträning, laga mat och tvätta. Det efter fyra timmars nattsömn inatt. Hade fullt upp igår med diverse mekande av min pendlarcykel, som drog ut på tiden alldeles för länge.

Ett av paketen idag innehöll nya gafflar till rullskidorna som gick sönder under förra veckan. Jag bytte dessa snabbt och begav mig ut på en timme och 18 kilometer stakning på de nylagade fyrorna.

Redan på cykelfärden hemåt efter jobbet hade jag mina aningar om att vinden levde rövare igen och visst fick jag rätt igen! När det för en gångs skull är sol, värme och uppehållsväder så ska såklart vinden pissa en i ansiktet med full kraft. Det spelade ingen roll åt vilket håll jag åkte, vinden snurrade och for värre än värst. Visserligen fick jag lite medvind då och då, men det var inte under någon stor del av passet..

Min duktiga cyklist

Den andra delen av träning blev när jag sprang på Alfons cykelträning. Här samlade jag ihop 35 minuter och 6,66 kilometer. Skoj att vara med på detta och än roligare att Alfons gillar det! Mindre trevligt när vi står still i skogarna mellan varven och nästan blir uppätna av den galna mygginvasionen som vi blivit drabbade av.

Imorgon väntar vilodag och ny vlogg!

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here