Sprängd på bandet

Finsällskap på dagens löpning

Hej på er!

Idag blev det en tudelad träning. Det började med att jag sprang och Alfons cyklade med mig på sin nya cykel. Detta landade på 50 minuter och 10,4 kilometer.

Efter löpningen ute klev jag upp på löpbandet och sprang backe. Tanken var att köra 30 minuter progressivt med ökning var tredje minut från 11,1 till 12,0 km/h på 10% lutning. Schemat höll i 15 minuter, till 11,5 alltså, sedan blev det ytterligare tre minuter på 11,5 och tre till på 11,4 innan jag tvingades vila i två minuter. Nio minuter kvar som jag fick dela upp i treminuters-intervaller med en minut vila mellan varje. Dessa intervaller gick på 11,3, 11,2 och 11,1. Rejält sprängd efter detta!

Som uppvärmning på bandet blev det fem minuter och som nedvarvning sex. Båda på 10 km/h och 10%.

Styrkan för dagen blev en kombination av TRX och bålstyrka.

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here