Sprängd på bandet

Finsällskap på dagens löpning

Hej på er!

Idag blev det en tudelad träning. Det började med att jag sprang och Alfons cyklade med mig på sin nya cykel. Detta landade på 50 minuter och 10,4 kilometer.

Efter löpningen ute klev jag upp på löpbandet och sprang backe. Tanken var att köra 30 minuter progressivt med ökning var tredje minut från 11,1 till 12,0 km/h på 10% lutning. Schemat höll i 15 minuter, till 11,5 alltså, sedan blev det ytterligare tre minuter på 11,5 och tre till på 11,4 innan jag tvingades vila i två minuter. Nio minuter kvar som jag fick dela upp i treminuters-intervaller med en minut vila mellan varje. Dessa intervaller gick på 11,3, 11,2 och 11,1. Rejält sprängd efter detta!

Som uppvärmning på bandet blev det fem minuter och som nedvarvning sex. Båda på 10 km/h och 10%.

Styrkan för dagen blev en kombination av TRX och bålstyrka.

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here