Löpintervaller i Skuggarvet

Godkväll!

Idag har jag varit i Skuggarvet hela dagen. Först har jag med hjälp av min pappa bytt olja, oljefilter och bromsbelägg på Benzen. Därefter har den tvättats + dammsugits och nu står den på laddning. Skönt att ha det avklarat! Bara besiktning kvar nu.

Träningen har jag just klarat av, även den här i min by där jag växte upp. Jag värmde upp 15 minuter, sedan sprang jag 15 – 10 – 5 minuter intervall, med tre minuter vila efter den första och två efter den andra. Halva tiden av vilan blev jogg och den andra gång. Snittet blev: 3,40 / 3,50 / 3,26 min/km.

Intervallerna sprangs på grusvägen mellan Skuggarvet och Rostberg. Att den andra blev så långsam förklaras av att första kilometern var enbart uppför. Kändes okej rakt igenom, varken bra eller dåligt.

Det hela slutade på 65 minuter och 14,9 kilometer. Efteråt körde jag ett set (vanligen tre) av min hoppstyrka. Än en gång hade jag mina Hoka Tecton X på fötterna, funkade bra även idag, men vem hade trott annat?!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here