Löpintervaller i Skuggarvet

Godkväll!

Idag har jag varit i Skuggarvet hela dagen. Först har jag med hjälp av min pappa bytt olja, oljefilter och bromsbelägg på Benzen. Därefter har den tvättats + dammsugits och nu står den på laddning. Skönt att ha det avklarat! Bara besiktning kvar nu.

Träningen har jag just klarat av, även den här i min by där jag växte upp. Jag värmde upp 15 minuter, sedan sprang jag 15 – 10 – 5 minuter intervall, med tre minuter vila efter den första och två efter den andra. Halva tiden av vilan blev jogg och den andra gång. Snittet blev: 3,40 / 3,50 / 3,26 min/km.

Intervallerna sprangs på grusvägen mellan Skuggarvet och Rostberg. Att den andra blev så långsam förklaras av att första kilometern var enbart uppför. Kändes okej rakt igenom, varken bra eller dåligt.

Det hela slutade på 65 minuter och 14,9 kilometer. Efteråt körde jag ett set (vanligen tre) av min hoppstyrka. Än en gång hade jag mina Hoka Tecton X på fötterna, funkade bra även idag, men vem hade trott annat?!

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here