Lagom lång födelsedagsstak

Tjena!

Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?!

Jag tränade igår också, trots att det inte blev något bloggat. Det blev ett pass stakning på Elpex IV i 2 h 45 min och 50,8 km.

Såhär fin var jag igår. Den sista dagen som 38-åring

Idag på självaste bemärkelsedagen var jag lite trött till en början då det blev en liten vända nere på stan in på småtimmarna igår. Men till slut så kom jag iväg.

För att jag verkligen skulle få mina tänkta timmar och inte kunna ångra mig så fick det bli en (halv)långrunda runt Runn och Vikasjön. Klassiker. Ett bra tips till er som har problem med motivationen att hålla på länge är att ta en längre vända, då måste man ta sig hem helt enkelt.

Det hela landade på 4 h på pricken, samt 72,7 kilometer. Även denna dag med Elpex IV under fötterna. Fin snittfart på 18,2 km/h. Kändes helt okej hela vägen! På dessa pass försöker jag ligga på i hög AI för att härda mig en aning.

För er som antecknar mina vindupplevelser så var det medvind under den första dryga timmen, motvind i typ 90 minuter och sjukt nog närmast vindstilla sista timmen. Att det för första gången på åtta år var vindstilla ger hopp till framtiden!

Under passets gång så drack jag strax över en liter med sportdryck.

Jag avslutade träningsveckan med TRX- + bålstyrka. En vecka som landade på 14 h 50 min och 238 kilometer.

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here