Lagom lång födelsedagsstak

Tjena!

Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?!

Jag tränade igår också, trots att det inte blev något bloggat. Det blev ett pass stakning på Elpex IV i 2 h 45 min och 50,8 km.

Såhär fin var jag igår. Den sista dagen som 38-åring

Idag på självaste bemärkelsedagen var jag lite trött till en början då det blev en liten vända nere på stan in på småtimmarna igår. Men till slut så kom jag iväg.

För att jag verkligen skulle få mina tänkta timmar och inte kunna ångra mig så fick det bli en (halv)långrunda runt Runn och Vikasjön. Klassiker. Ett bra tips till er som har problem med motivationen att hålla på länge är att ta en längre vända, då måste man ta sig hem helt enkelt.

Det hela landade på 4 h på pricken, samt 72,7 kilometer. Även denna dag med Elpex IV under fötterna. Fin snittfart på 18,2 km/h. Kändes helt okej hela vägen! På dessa pass försöker jag ligga på i hög AI för att härda mig en aning.

För er som antecknar mina vindupplevelser så var det medvind under den första dryga timmen, motvind i typ 90 minuter och sjukt nog närmast vindstilla sista timmen. Att det för första gången på åtta år var vindstilla ger hopp till framtiden!

Under passets gång så drack jag strax över en liter med sportdryck.

Jag avslutade träningsveckan med TRX- + bålstyrka. En vecka som landade på 14 h 50 min och 238 kilometer.

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here