Två korta löppass

Löptur nummer två för dagen. I fint sällskap av Alfons

Ännu en vecka avklarad. Nu är det inte långt kvar till sommarlov. Som jag längtar. Mentalt gick jag på lov omkring påsk ungefär, har släppt allt mentalt och orkar inte lägga ner en uns energi på eländet. Nu håller jag tummarna för att jag tar mig in på någon av de utbildningar jag sökt. För att göra ett år till i skolans värld är inget jag är sugen på. Enda positiva är bra och fri lunch, hyfsat korta dagar och lång semester. Men man kan ju inte hanka sig fram på en lön som inte ens är värd namnet.

Idag har jag kört två korta löppass:

1:a – 60 minuter och 13,5 kilometer

2:a – 30 minuter och 6,6 kilometer

Den första rundan sprang jag själv och den andra i sällskap av Alfons. Båda passen i Hoka Clifton, okej känsla och bara lite ont i hälsenan. En lättare dag med en lagom dos träning. Känner mig ändå så pass sliten och trött att jag inte hade orkat mer. Det var en kamp att genomföra den efterföljande kettlebell-styrkan kan jag lova. Men vill man försöka få till en kropp som det inte dryper fett av så gäller det att göra en del uppoffringar.

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe