Två korta löppass

Löptur nummer två för dagen. I fint sällskap av Alfons

Ännu en vecka avklarad. Nu är det inte långt kvar till sommarlov. Som jag längtar. Mentalt gick jag på lov omkring påsk ungefär, har släppt allt mentalt och orkar inte lägga ner en uns energi på eländet. Nu håller jag tummarna för att jag tar mig in på någon av de utbildningar jag sökt. För att göra ett år till i skolans värld är inget jag är sugen på. Enda positiva är bra och fri lunch, hyfsat korta dagar och lång semester. Men man kan ju inte hanka sig fram på en lön som inte ens är värd namnet.

Idag har jag kört två korta löppass:

1:a – 60 minuter och 13,5 kilometer

2:a – 30 minuter och 6,6 kilometer

Den första rundan sprang jag själv och den andra i sällskap av Alfons. Båda passen i Hoka Clifton, okej känsla och bara lite ont i hälsenan. En lättare dag med en lagom dos träning. Känner mig ändå så pass sliten och trött att jag inte hade orkat mer. Det var en kamp att genomföra den efterföljande kettlebell-styrkan kan jag lova. Men vill man försöka få till en kropp som det inte dryper fett av så gäller det att göra en del uppoffringar.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here