Två korta löppass

Löptur nummer två för dagen. I fint sällskap av Alfons

Ännu en vecka avklarad. Nu är det inte långt kvar till sommarlov. Som jag längtar. Mentalt gick jag på lov omkring påsk ungefär, har släppt allt mentalt och orkar inte lägga ner en uns energi på eländet. Nu håller jag tummarna för att jag tar mig in på någon av de utbildningar jag sökt. För att göra ett år till i skolans värld är inget jag är sugen på. Enda positiva är bra och fri lunch, hyfsat korta dagar och lång semester. Men man kan ju inte hanka sig fram på en lön som inte ens är värd namnet.

Idag har jag kört två korta löppass:

1:a – 60 minuter och 13,5 kilometer

2:a – 30 minuter och 6,6 kilometer

Den första rundan sprang jag själv och den andra i sällskap av Alfons. Båda passen i Hoka Clifton, okej känsla och bara lite ont i hälsenan. En lättare dag med en lagom dos träning. Känner mig ändå så pass sliten och trött att jag inte hade orkat mer. Det var en kamp att genomföra den efterföljande kettlebell-styrkan kan jag lova. Men vill man försöka få till en kropp som det inte dryper fett av så gäller det att göra en del uppoffringar.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here