Långrökare med Simon! 104 km!

Dagens första stopp i Torsång

Det blev ett varv runt rullskidbanan på Lugnet i Falun

Tjena!

Dålig fart på senaste vloggen, in och stödkolla och dela så fingrarna blöder, tack!

Idag kära vänner så var jag iväg på träning strax efter klockan 09! Det var jävligt skönt. Tack till Simon Andersson som bjöd in mig till träning!

Nyss nämnde Simon åkte från Falun hem till mig, så jag fick lite sovmorgon. Därefter stakade vi runt Runn och Vikasjön. Efter cirka 50 kilometer, när vi kom till Falun vek Simon av hemåt. Jag själv fortsatte upp till Lugnet för ett varv runt rullskidbanan. Min tur fortsatte sedan runt Varpan där jag mötte Patrik ”Pata” Wilhelmsson från Team Stordunk som vände och hängde med mig runt sjön.

Min tur fortsatte till ICA Slätta där jag stannade till och köpte en baguette, samt en dricka. Här började det mörkna på och regna givetvis. Det hindrade dock inte mig från att åka hem längs cykelbanan mellan Falun och Borlänge, med en liten avstickare i Smedsbo där jag slarvade över Vallmora.

Första halvan av passet, när Simon var med så bjöds vi givetvis på sol och vindstilla. Den andra halvan var det motvind, regn och jävulskap. Såklart! Men det var ändå ett härligt pass och kroppen kändes bra!

Jag stakade på Swenor 4 och fick ihop 5 h 45 min, samt 104,3 kilometer. Årets längsta pass med råge! Med mig hade jag en flaska som rymmer en halvliter vatten, samt 1,5 liter sportdryck i CoXa-bältet.

Dagens sista tränings-aktivitet blev bålstabilitet-styrka.

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here