Lek igår, choklad-bajskorvar, ryggfix och annat

Fantastiskt väder igår hörni! 

Efter jobbet igår så blev det en härlig ute-eftermiddag. Amanda drog på träning, medan jag var ute och lekte med grabbarna. Mysigt var det. 
På kvällen så åt vi lax och rotsaker. Jag hade även förberett en riktig god-tallrik: 

Chokladbollar och chokladbolls-bajskorvar. Jag är ganska mogen för min ålder ändå. Det gäller att passa på att äta lite sådant här gott när det är ”off season”. Det kan jag verkligen tillåta mig själv. Inte unna, det ordet gillar jag ej, typiskt svenskt latmasks-ord. 

Den här lilla saten är inte så illa kan jag lova er! Under gårdagskvällen så låg och satte jag på denna under en längre tid. Jag passade på att trycka på ömma punkter runt skinkorna, höfterna och höftböjarna. Efter den behandlingen så blev ryggen betydligt mycket bättre, nästan helt bra. Kommer försöka fortsätta använda denna bandyboll framöver också, för att få till ryggen. Jag har svinont i ländryggen på vänster sida både när jag sträcker ut och fram vänsterbenet, typ när man stretchar baksida lår. Även när jag sitter eller står och böjer huvudet framåt så hugger det till som hundra knivar på en punkt i ländryggen. Mysko. Men planen är som sagt att fortsätta med bollen, kanske stretcha (om jag orkar) och komma igång bra med TRX-styrkan. Det har hjälpt mig förr. Som tur är så är det ”bara” i vardagen ryggproblemen besvärar mig, under träning så går det bra. 
Idag så är det sista arbetsdagen innan 13 dagars ledighet. Satans skönt. Ganska fina veckor den senaste tiden, förra veckan jobbade jag en dag, sedan var jag ledig i sex dagar. Denna veckan jobbade jag två dagar och får sedan 13 dagars ledigt, som sagt. Jag har alltid tyckt  att denna tiden på året, typ slutet av april och maj är den bästa. Massa röda dagar och vi har sommaren framför oss! Att jobba inom skolvärlden kanske inte är det bästa för mig ekonomiskt sett, men det ger mig en jäkla massa lediga dagar och ändå en trygghet mot när jag tidigare endast hade en rad olika extrajobb utan fasta tider. 
Efter dagens insats som arbetare så tänker jag bege mig till gymet för att köra ett löpbandsintervallpass igen. Denna gång är planen lite högre fart, får se om det går..
https://adamsteen.se/

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

3 COMMENTS

 1. Hej
  Angående din öma punkt i ländryggen.
  Jag har precis samma besvär fast på h sida.
  Har varit hos naprapat, han sa att jag var sen i bäckenet. Trodde själv det berodde på många tuffa skidlopp under vintern med enbart stakning. Men det kan även vara löpbandsintervallerna. Kör lite liknande upplägg som dig fast i lugnare farter. Det känns rätt stumt å slitet att löpa på band.
  Bara en tanke.
  Mvh Simon

 2. Tack för tipset! Vi hoppas vi blir kvitt problemen snart 🙂 hade länge problem förr, men varit förskonad en tid. Stretch och trx har hjälpt mig tidigare iaf. Tror det kommer hjälpa nu med 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here