Livet går vidare

Cool Alfons vid Benzen, bara ett par vräkiga Oakley som saknas. 

Hej på er! 

Ja, som ni ser på bilden ovan: ”efter regn kommer solsken”! Både bildligt och bokstavligt talat. Solen lyste efter den tråkiga förmiddagen och jag hämtade hem Alfons igen! 
Det har varit händelserika dagar på slutet, jag har redan innan dessa dagar känt mig en aning stressad och uppe i varv. Lättirriterad, orkar inte riktigt med extra göromål och så vidare. Nu när jag får ett avslut från jobbet om cirka en månad så börjar det kännas allt bättre. Därefter kommer jag först få en betald semester och sedan får jag ta saker i lugn & ro. 
Jag känner att jag behöver få lite tid till att komma in i gängorna igen. Till exempel: Bli bättre på att lägga mig i tid och få bra sömn, äta bättre (äter nyttigt nu också, men en del godis på kvällarna), komma igång med träningen, försöka vara mer i nuet och fokusera endast på mig och Alfons. Många har hört av sig och undrat hur jag mår, andra har varit oroliga. Det uppskattar jag, tack! Jag mår betydligt bättre idag än vad jag gjorde förr, det är inga större problem med mig just nu, jag känner mig ganska trygg och stabil för tillfället. Men när det kommer många smällar på samma gång så är det klart att jag vacklar, men då grunden är stabilare än förr så är det lättare att åter resa mig. Kommer dock fortsatt vara lite less över att jag ej får vara kvar på jobbet, där kommer jag inte säga många ord den sista tiden. Nej, jag blev ej uppsagd pga något jag gjort. Utan på grund av att de tillsatt en behörig lärare och att behov av en assistent ej fanns. 
Som jag känner nu så vill jag inte stressa in i någonting. Jag skulle kunna tänka mig att jobba 50-75% max, från september kanske. Möjligen att jag gör något jobb där jag blir inhyrd via min F-skatt eller liknande, om chansen dyker upp. Någon som har något tips på extrajobb eller jobb där jag kan bli inhyrd få gärna höra av sig! Helst via mail: [email protected]
Min telefon har gått varm de senaste dagarna. Det är alltifrån Tesla-återförsäljare, tandläkare, magsäcksoperationer, försäkringar och liknande företag som kontaktat mig. Troligen är det någon dåre från Twitter-stormen som fyllt i mitt nummer hos alla dessa företag. Detta är polisanmält och personen i fråga lär bli kontaktad av polisen. Kul för denne!
Läget i övrigt är att jag vilar idag, kommer cykla till Alfons dagis efter jobbet för att hämta hem honom. Vi kommer ha en mysig kväll och sen rullar det mer eller mindre på som vanligt. 
Hör gärna av er med tips på jobb eller annat!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here