Löpning | Maxstyrka | Skate

Dagens fys började med ett kort löppass

Tjena!

Passerade 1 500 prenumeranter på min youtube-kanal idag, tjoho!

Träningen idag blev en form av trestegsraket. Anledningen till det var att jag var på jobbet mellan 17-19 för en informationskväll för eventuellt nya elever, det ger oss extra ledighet under jullovet. Perfekt!

Efter jobbet skyndade jag mig hem för att först springa i 30 minuter på vilka jag hann 6,5 kilometer (4,37 min/km). Direkt därefter vevade jag av mitt maxstyrkepass. Sen till skolan för jobb och därefter direkt till Bergebo för den avslutande delen av passet. Jag hade underställ på mig, bytte om resten i bakluckan på bilen och körde sedan igång.

Det blev två timmar och 31,9 kilometer skate på konstsnöspåret.

En lagom träningsdag!

Previous articleSportbar
Next articleStakintervaller i kylan

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here