Löpning | Maxstyrka | Skate

Dagens fys började med ett kort löppass

Tjena!

Passerade 1 500 prenumeranter på min youtube-kanal idag, tjoho!

Träningen idag blev en form av trestegsraket. Anledningen till det var att jag var på jobbet mellan 17-19 för en informationskväll för eventuellt nya elever, det ger oss extra ledighet under jullovet. Perfekt!

Efter jobbet skyndade jag mig hem för att först springa i 30 minuter på vilka jag hann 6,5 kilometer (4,37 min/km). Direkt därefter vevade jag av mitt maxstyrkepass. Sen till skolan för jobb och därefter direkt till Bergebo för den avslutande delen av passet. Jag hade underställ på mig, bytte om resten i bakluckan på bilen och körde sedan igång.

Det blev två timmar och 31,9 kilometer skate på konstsnöspåret.

En lagom träningsdag!

Previous articleSportbar
Next articleStakintervaller i kylan

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here