Löpning och skierg

Sådär, då har jag stängt ytterligare en träningsvecka. Får vara ganska nöjd med denna som landade på 17 timmar blankt och 238,6 kilometer. Mer än så pallar jag liksom inte med.

Tanken med dagens pass var att springa 1,5 h och åka rullskidor lika länge. Men då jag åter kom ut för sent så hann det snöa så pass mycket att det kändes ogenomförbart. Istället fick det bli 2 h 20 min löpning (26,9 kilometer) + 40 minuter skierg.

Löpningen blev en del runt Mellstas 7,5-spår, upp på Tjärnaberget och lite extra asfalt emot slutet. Jag passade på att köra 10 x 20 mångsteg under turen. Måste motvilligt erkänna att snön gjorde det hela betydligt vackrare i skogen och dessutom klart mycket ljusare i pannlampans sken.

Skiergen blev en lugn historia där jag var fjärde minut bytte motstånd och hann således med vartenda ett av de tio olika. Jag snittade 2,01,5 min/500m och hann på det 9872 meter.

Det sista för dagen blev TRX-styrka.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here