Löpning och skierg

Sådär, då har jag stängt ytterligare en träningsvecka. Får vara ganska nöjd med denna som landade på 17 timmar blankt och 238,6 kilometer. Mer än så pallar jag liksom inte med.

Tanken med dagens pass var att springa 1,5 h och åka rullskidor lika länge. Men då jag åter kom ut för sent så hann det snöa så pass mycket att det kändes ogenomförbart. Istället fick det bli 2 h 20 min löpning (26,9 kilometer) + 40 minuter skierg.

Löpningen blev en del runt Mellstas 7,5-spår, upp på Tjärnaberget och lite extra asfalt emot slutet. Jag passade på att köra 10 x 20 mångsteg under turen. Måste motvilligt erkänna att snön gjorde det hela betydligt vackrare i skogen och dessutom klart mycket ljusare i pannlampans sken.

Skiergen blev en lugn historia där jag var fjärde minut bytte motstånd och hann således med vartenda ett av de tio olika. Jag snittade 2,01,5 min/500m och hann på det 9872 meter.

Det sista för dagen blev TRX-styrka.

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe