Löpning och skierg

Sådär, då har jag stängt ytterligare en träningsvecka. Får vara ganska nöjd med denna som landade på 17 timmar blankt och 238,6 kilometer. Mer än så pallar jag liksom inte med.

Tanken med dagens pass var att springa 1,5 h och åka rullskidor lika länge. Men då jag åter kom ut för sent så hann det snöa så pass mycket att det kändes ogenomförbart. Istället fick det bli 2 h 20 min löpning (26,9 kilometer) + 40 minuter skierg.

Löpningen blev en del runt Mellstas 7,5-spår, upp på Tjärnaberget och lite extra asfalt emot slutet. Jag passade på att köra 10 x 20 mångsteg under turen. Måste motvilligt erkänna att snön gjorde det hela betydligt vackrare i skogen och dessutom klart mycket ljusare i pannlampans sken.

Skiergen blev en lugn historia där jag var fjärde minut bytte motstånd och hann således med vartenda ett av de tio olika. Jag snittade 2,01,5 min/500m och hann på det 9872 meter.

Det sista för dagen blev TRX-styrka.

Related Articles

Drog till Falun och snurrade

Tjena! Disco-torsdag idag, vilket precis som förra torsdagen innebar en vända till Falun för att snurra runt på konstsnön. Ganska tråkigt väder idag med 0-2...

Löp ute och på band + skierg

Tjena! Idag var det inte så kul vill jag lova. Riktigt dålig känsla på intervallerna. Men vi tar det från början. Det hela började med en...

Stakmaskin – 5 x halvhårt + hårt

Hej, hej! Efter morgonens pass på bandet och sedan jobb så var det ”äntligen” dags för pass nummer två. Skierg, eller stakmaskin, vilket ni nog...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe