Löpning – stakning – löpning

Fullpackad löpare

Tjena!

Jag verkar ha någon form av semester här nu, men jag försöker ändå röra mig lite smått. Kan vara bra för motivationen att ta det lite lugnare en vecka. Tanken är väl att få till lite hårdare träning igen från tisdag-onsdag.

Idag så valde jag att springa till och från Dala-Floda för att få lite extra tid och för att slippa starta Benzen. Jag sprang i Hoka Clifton med rullskidor + stavar i händerna och med en ryggsäck med hjälm och pjäxor i.

Löpningen dit blev 22 minuter och 4,44 kilometer (4,58 min/km). Hem landade det på 23 minuter och 5,22 kilometer (4,24 min/km).

Huvuddelen av passet var stakning på Elpex 4:or:

Stakningen körde jag runt omkring i Dala-Floda på de flesta asfaltsvägar som finns där. Här blev det 1 h 45 min och 31,6 kilometer.

Ett lagom pass ändå. Veckan landade på 11 h 50 minuter.

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here