Testade en ny led från Flosjön upp till Sången

Tja!

Några nya kilometer löpning in på det hittills skrala löpkontot denna säsong. Det känns bra att springa, men det känns rejält i benen också.

Dagens träning var förlagd vid sommarstugan. Fint väder och kul med folk runt om mig.

Passet började med löpning, 1 h 20 min och 16,4 kilometer (4,54 min/km). Jag testade en ny led upp till Sången, rundade Gysjön och sedan hemåt ner till Sandvikens fäbodar. Första halvan av passet på stigar och andra halvan på grusväg. Benen kändes okej på denna runda, även om hälsenan gjorde lite ont från och till.

Del två i träningen blev styrka, lite drygt en timme tog det, men ger mig endast 20 minuter i träningsdagboken, 10 minuter per delmoment: 840 repetitioner med gluteusövningar och därefter 375 repetitioner med kettlebell och gummiband. Sved fint i kroppen vill jag lova!

Sällskap på löprunda nummer två av min släkting Johan

Den sista delen i träningen blev en ny löprunda, denna gång i sällskap av min släkting Johan Linde. Nu blev det en kortare tur på en timme och 12,6 kilometer (4,48 min/km). Denna vända blev via grusvägar upp till Gysjön, vidare till Sången och hem via stiglöpning. Här var jag lite mer märkt av träningen, med tyngre ben. Men det kändes bättre än förra veckan när jag tränade ett liknande pass, så det går åt rätt håll med löpningen, bara inte hälsenan börjar trilska mer än nu!

På båda löprundorna så sprang jag i mina Hoka Speedgoat, sköna som alltid, perfekta till grusväg och stigar.

Bra träningsdag idag igen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here