Nästan 24 kilometer löpning

Sprang upp till Bergebo och fick bevittna hur flertalet snökanoner sprutade för fulla muggar, flera personer som var där och en temperatur på minus 6-7 grader. Borde vara åkbart inom kort! Förra säsongen var det faktiskt riktigt bra förhållanden nästan hela tiden.

Tjena!

Veckans sista pass blev alltså 23,8 kilometer och två timmar löpning. Det gjorde att veckan landade på 16 h 40 min och 220,4 kilometer. Total löpmängd blev för veckan 76,3 kilometer.

Som ni läste ovan sprang jag upp till Bergebo för att kolla av läget med eventuella snökanoner i drift. Synen där gjorde mig glad! Jag tog lite omvägar upp dit, sprang omkring på olika delar av spåren uppe där och tog mig sedan hemåt via andra omvägar.

Återigen så lade jag in mina numer klassiska 10 x 20 mångsteg under den första timmen. Det blir jobbigare och mina ben blir tröttare, så någonting borde det ge i alla fall. Dagens styrka blev TRX som jag betade av strax efter löpningen.

Jag sprang i ett par Icebug idag för att inte riskera att halka på diverse isfläckar. Jag har märkt under och efter de passen jag använt mig av dessa skor att vader/hälsena blir en aning mer öm. Tacka vet jag Hoka, det är grejer det!

Fin träningsvecka återigen! Men som vanligt hann jag inte med någonting annat än att just träna i mitt erimitliknande liv. Jag klarar mig dock allt som oftast ifrån tjafs och bråk med andra människor, det är åtminstone skönt. Men lite långtråkigt också..

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here