Nu borde jag vara i fas för kommande löprace! – Tufft löpbandspass i box!

Lyxade till passet med att köra med mina

Bytte några ord med platschefen, innan det var dags för dagens mördarsession:

15 minuter @ 18,5 km/h (3,14 min/km) och 1% lutning, 177 snittpuls, 187 maxpuls

5 minuter vila

3 minuter @ 19,3 km/h (3,06 min/km) och 1% lutning, 173 snittpuls, 183 maxpuls

1 minut vila

2 minuter @ 19,3 km/h och 1% lutning, 172 snittpuls, 182 maxpuls

2 minuter vila

5 minuter @ 15,2 km/h (3,56 min/km) och 5% lutning, 171 snittpuls, 180 maxpuls

2 minuter vila

5 minuter @ 11,2 km/h (5,21 min/km) och 10% lutning, 169 snittpuls, 177 maxpuls

2 minuter vila

5 minuter @ 9,5 km/h (6,18 min/km, sista halvminuten 10 km/h) och 15% lutning, 173 snittpuls, 186 maxpuls

Jag ville få en längre intervall för att se om jag har någon ork i högre farter under lite längre tid. Det kändes faktiskt ganska bra och kontrollerat, riktigt skönt! Mot slutet när det började bli lite jobbigt så räddade Eric Prydz mig i sin Essential mix 2013, som så många gånger förr, världens bästa DJ utan tvekan det!! Även de följande kortare intervallerna kändes kontrollerade och bra. Det jobbigaste med dagen var de brantare sista intervallerna, trots att pulsen är lite lägre så blir jag stum. Jag är som bekant ingen bergsget med min kroppshydda. Har alltid tyckt bäst om att springa på flacken och det är där jag kommer upp högst i puls också. Ett riktigt bra pass och förhoppningsvis ett kvitto på att jag är minst lika bra som förra året på att springa! Det ska vi förvandla till rullskidåkningen och sedan även skidåkningen, tids nog. En sak i taget.
När jag kom hem så körde jag totalt 100 tåhävningar per ben och 100 tåhävningar på två ben, alltså totalt 300 stycken. Ska fortsätta med det då jag tror det är bra för mina känsliga underben. 
Tack för idag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

10 COMMENTS

  1. Var det på detta gym du var inblandad i lite boxning med en av våra framtida pensionsräddare back in the days? Eller det kanske var i det numera konkursmässiga Falun? Konkursmässigt trots det enorma inflödet av pensionsräddare märkligt nog…

  2. Har aldrig varit inblandad i någon boxning på något gym överhuvudtaget. Dock var det en pensionsräddare som slog mig oprovocerat på stan i Falun en kväll i januari 2016.

  3. Aha! Då var det jag tänkte på! Fick för mig att det var på gymet pensionsräddaren valde att överfalla dig.

  4. Haha, "pensionsräddare"…

    Samtiden är bra sjuk. Ett år efter de lanserat "pensionsräddarna" så höjer de plötsligt pensionsåldern. Knappast första höjningen innan man själv går i pension var så säker…

  5. Haha. Stämmer. Men där får man förekomma systemet lite genom investeringar, vilket jag ständigt håller på med. Jag har som mål att inte jobba alltför länge efter 50.

  6. Det är bra Adam! En ungvalp som du lår ju inte få många kronor i pension. Tror dock politikerna kommer göra dig rejält besviken ett antal ggr under de närmaste åren. Dels tror jag det tar MAX 3 år (efter nästa val…) innan de återinför arv- och gåvoskatt igen. Dessutom tror jag de kommer höja skatten på ISK och KF rejält. Allt för att bestraffa sparande såklart men också för pensionsräddarna (fyndigt!) visade sig tvärtom vara pensions- och ekonomiförstörare. Ingen överraskning för oss som kan de 4 räknesätten men till denna grupp hör ju uppenbarligen inte våra politiker…

  7. Våra kära invandrare inte nog med att de ska rädda våra pensioner de ser dessutom till att det är full beläggning i fängelserna. Hur hinner de med allt!? 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here