Nytt långsamt men rätt långt pass + klubbyte?

Blött, lösa spår och genomvåta pjäxor!

Tjenare!

Succén fortsätter! Är det inte full kräksnö som under gårdagens intervaller så är det töväder med sugande blötsnö. Jag hade uppskattat ett normalt vinterväder på cirka 5-6 minusgrader, men det verkar inte vädergudarna vara eniga med mig om.

Idag så betade jag av veckans sista pass. Tänkte nämligen vila imorgon och det blir även vila på tisdag som vanligt. Välbehövligt må jag ändå säga. Vi får se hur mycket vila det blir att återgå till det ångestframkallande jobbet under nästa vecka. Om någon sitter på tips om ett annat jobb så är jag idel öra!

Ett annat orosmoln som i dagarna dykt upp hastigt och lustigt är min klubbsituation när det kommer till skidor. Det verkar ha kört ihop sig en aning ekonomiskt där, så vad det verkar får jag ingen hjälp alls denna säsong. Inte ens till startavgifter eller Vasaloppets nya påfund att man måste ha en aktiv FIS-kod om man ska stå i elitledet. Bara koden kostar cirka 700 SEK. Så om ni såhär i grevens tid har tips på en klubb jag skulle kunna byta till så får ni gärna höra av er! Annars om någon vill sponsra mig med FIS-kod och några startavgifter?!

Åter till ämnet.

Passet jag körde idag var ett lugnare sådant, givetvis stakning och i Bergebo. Men även om det är lugnt så sliter det en del, framförallt på musklerna att staka och speciellt när det går så pass tungt. Jag tog mig igenom två varv runt min bana: Elljusspåret- Vargliden – Medväga och därefter några minuters skarvande för att få ihop dagens mål.

Under den första halvan av passet körde jag tio impulser, varannan uppför och varannan på flacken. Jag fick ihop 3 h 20 min och 46,5 kilometer. Trots hyfsat mycket träning i veckan så kändes kroppen skaplig i alla fall. Med dagens pass avklarat så landade veckan på 16 h prick och 220 kilometer, inte illa på fem träningsdagar!

Styrketräningen för dagen blev TRX-band.

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe