Nytt långsamt men rätt långt pass + klubbyte?

Blött, lösa spår och genomvåta pjäxor!

Tjenare!

Succén fortsätter! Är det inte full kräksnö som under gårdagens intervaller så är det töväder med sugande blötsnö. Jag hade uppskattat ett normalt vinterväder på cirka 5-6 minusgrader, men det verkar inte vädergudarna vara eniga med mig om.

Idag så betade jag av veckans sista pass. Tänkte nämligen vila imorgon och det blir även vila på tisdag som vanligt. Välbehövligt må jag ändå säga. Vi får se hur mycket vila det blir att återgå till det ångestframkallande jobbet under nästa vecka. Om någon sitter på tips om ett annat jobb så är jag idel öra!

Ett annat orosmoln som i dagarna dykt upp hastigt och lustigt är min klubbsituation när det kommer till skidor. Det verkar ha kört ihop sig en aning ekonomiskt där, så vad det verkar får jag ingen hjälp alls denna säsong. Inte ens till startavgifter eller Vasaloppets nya påfund att man måste ha en aktiv FIS-kod om man ska stå i elitledet. Bara koden kostar cirka 700 SEK. Så om ni såhär i grevens tid har tips på en klubb jag skulle kunna byta till så får ni gärna höra av er! Annars om någon vill sponsra mig med FIS-kod och några startavgifter?!

Åter till ämnet.

Passet jag körde idag var ett lugnare sådant, givetvis stakning och i Bergebo. Men även om det är lugnt så sliter det en del, framförallt på musklerna att staka och speciellt när det går så pass tungt. Jag tog mig igenom två varv runt min bana: Elljusspåret- Vargliden – Medväga och därefter några minuters skarvande för att få ihop dagens mål.

Under den första halvan av passet körde jag tio impulser, varannan uppför och varannan på flacken. Jag fick ihop 3 h 20 min och 46,5 kilometer. Trots hyfsat mycket träning i veckan så kändes kroppen skaplig i alla fall. Med dagens pass avklarat så landade veckan på 16 h prick och 220 kilometer, inte illa på fem träningsdagar!

Styrketräningen för dagen blev TRX-band.

Related Articles

Vlogg: #39

 Veckans vlogg är här, rykande färsk! Jag skulle bli jätteglad om ni spred och delade videon samt kanalen, om ni kommenterade, gillade videon och...

Måndagsfest på löpbandet

Tjena! Ännu en måndag där jag hade förmånen att grilla mig själv! Tänk vilket privilegium alltså. Jag har känt mig sliten på slutet med svårt att...

Lagom lång födelsedagsstak

Tjena! Idag fyller jag 39 år. Fy fan vad gammal jag blivit. Vad har jag ens åstadkommit och vad har jag ens, förutom Alfons?! Jag tränade...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe