”Sista lediga” dagen och löpband

Ännu en måndag med intervaller

Hej!

Den här veckan började ju sådär. Jag fick ett sms från rektorn som undrade var jag befann mig. Tydligen började vi idag med planeringsdagar och inte imorgon som jag trott. Men då jag redan var sen och ej heller meddelat Alfons förskola så var det bara att ställa in dagens jobb. Ännu mer ångest nu inför morgondagen och den första arbetsdagen. Dels med tanke på att det blev lite osämja kring tömningen av förrådet under den sista dagen innan jul och så nu detta. Har jag tur kanske jag blir uppsagd, vilket ger mig tillräckligt med eld i baken till att försöka hitta något nytt.

Jag har även fått ett nytt schema med ännu sämre tider och med sista lektionens slut kl 15,25 på fredagar. Blir jobbigt att hinna träna och få allt klart inför de tävlingar som kommer på lördagar.. Men, jag skriver försöka nu. Jag ska försöka ändra min inställning och bara acceptera läget som det är i mitt liv och sedan göra det bästa utefter mina förutsättningar. Obs, jag skrev försöka..! 

Träningspass ett av två för dagen har jag i alla fall betat av. Löpbandsintervaller blev det och såhär var upplägget på passet:

– Uppvärmning: 10 minuter @ 15 km/h + 2 x 30” – 30” @ 20 km/h, 0%

– Intervaller:

0% – 5 min @ 18 km/h + 3 min @ 19 + 2 min @ 20

5% – 5 min @ 14 + 3 min @ 15 + 2 min @ 16

10% – 5 min @ 11 + 3 min @ 12 + 2 min @ 13

(1 minut vila rakt igenom)

– Nedvarvning: 10 min @ 15 km/h, 0%

Då de tre styckna femminutersintervallerna inte var lika tuffa som jag brukar så blev det ett förhållandevis lätt pass. Skönt med det emellanåt också. Nu höll jag mig nog nästan på tröskel hela vägen skulle jag tro.

Min Garmin samlade ihop en timme, 12,87 kilometer, 155 snittpuls och 178 maxpuls.

Hörs snart igen!

Related Articles

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

Fin långjanne med bl.a. premiär på FB-spåret

Tjena! Idag har jag haft ett både långt och väldigt fint pass i skogarna mellan Falun och Borlänge. Jag läste på skidspår.se att FB-spåret var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe