Över 70 km skate + löpning

Fina och snabba spår i Bergebo idag!

Hejsan!

Galenskaperna fortsätter här i en allt snabbare takt. Idag blev det en trestegsraket rent träningsmässigt.

Jag började med ett fint pass skate uppe i Bergebo. Lättfört och hårt gjorde att jag på 4 h 10 min hann hela 73,73 kilometer, vilket gav mig en snittfart på 17,7 km/h trots att jag bara åkte lugnt. Såna fina farter är man inte bortskämd med här vill jag lova er!

Efter skidåkningen så fick jag den briljanta idéen att springa en sväng. Sagt och gjort så knöt jag på mig mina Hoka Speedgoat 5 GTX Ice och gav mig ut. Det fick dock räcka med 40 minuter och just över 9 kilometer, vilket gav mig ett kilometersnitt om 4,25.

Den sista delen i dagens träning blev Bålstyrka och lite maghjul.

Undra vad jag kommer hitta på för dåraktigheter imorgon då…

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here