Över 70 km skate + löpning

Fina och snabba spår i Bergebo idag!

Hejsan!

Galenskaperna fortsätter här i en allt snabbare takt. Idag blev det en trestegsraket rent träningsmässigt.

Jag började med ett fint pass skate uppe i Bergebo. Lättfört och hårt gjorde att jag på 4 h 10 min hann hela 73,73 kilometer, vilket gav mig en snittfart på 17,7 km/h trots att jag bara åkte lugnt. Såna fina farter är man inte bortskämd med här vill jag lova er!

Efter skidåkningen så fick jag den briljanta idéen att springa en sväng. Sagt och gjort så knöt jag på mig mina Hoka Speedgoat 5 GTX Ice och gav mig ut. Det fick dock räcka med 40 minuter och just över 9 kilometer, vilket gav mig ett kilometersnitt om 4,25.

Den sista delen i dagens träning blev Bålstyrka och lite maghjul.

Undra vad jag kommer hitta på för dåraktigheter imorgon då…

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here