Psykveckan klar | +5h stak

Fint stakpass med bra kropp och fina spår!

Tjena!

NY VLOGG UTE FÖR MEDLEMMAR (släpps tisdag 16:30 för resten) – VASALOPPSBAKIS™ och PSYKVECKA®

Då var denna dåraktiga vecka avklarad. En vecka som landade på 24 timmar prick och 373,3 kilometer. Inte illa pinkat. Sex veckor och cirka 80 timmar kvar till 800 nu.

Jag har bara kört distans och styrka denna vecka. Det till trots, eller kanske just därför, så känner jag mig ganska stark i kroppen. Dagens pass kändes riktigt bra!

Dagens träning började med TRX-styrka och lite maghjul. Samlade ihop totalt 310 repetioner med stående + knäsittande av maghjulet, det vore väl fan om man inte kunde få magra ur nu!

Huvuddelen av träningen blev sedan stakning. Jag åkte hela Falun-Borlänge-Spåret till Stångtjärn och tog mig hemåt via Stångtjärns 8 km-spår. Kanske inte att rekommendera spåren då det var rätt isigt och halvdåligt på sina håll. Men överlag var det fint. Resten av passet körde jag omkring i Bergebo på bland annat 1,5:an, 2,5:an, 5:an, Medväga, Igeltjärnsvägen, Myrspåret och så vidare.

Stakningen landade på 5 h 10 min och 85,6 kilometer. Inte en enda svacka hade jag och jag var ej heller irriterad en gång, inte ens när spetsen ramlade av från trugan med 90 minuter kvar och jag fick åka till bilen för att sätta på en ny.

Kanonfina spår även idag i Bergebo, tack för det!

Under passet så drack jag upp ett vanligt vätskebälte med sportdryck, jag tog en energibar efter tre timmar och en efter fyra.

Det var allt!

Fin himmel under passet. Fick lov att stanna för att fota detta uppe vid en myr längs Stångtjärns spår.

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here