Överkörd, trygghetsbubbla och dagen

Hej på er. 

Idag känner jag mig mer eller mindre överkörd. Men ändå inte så förstörd som jag misstänkte igår. Jag var noga med att få till återhämtningen genom att massera benen med massagepistol och foamroller. Tryckte i mig fyra kokta ägg och en proteinshake direkt efter träningen. Satte på mig kompressiontights som jag behöll hela kvällen, samt sov i kompressionsstrumpor. Men det allra viktigaste var nog ändå att jag skramlade ihop 8,5 timmars sömn. Det blev som jag nämnde igår ett lite övermäktigt pass. Men jag ville få till ett styrkepass denna vecka och ville heller inte köra det för nära inpå lördagens 5 km träningsrace. Har ändå inga förhoppningar om bra tider där, kroppen är inte så snabb som jag vill när det kommer till löpning. Men det hade ju varit kul att kunna hålla 3,20 min/km, vilket blir en sluttid på 16,40. En bra dag bör det gå. 
Framöver så kommer jag fortsätta med löpintervaller en gång i veckan i alla fall. Kanske ska testa lite banlöpning, en tanke jag fick är att blanda tröskel (före och efter bana) och lite snabbare på bana. Kanske testar det nästa vecka. Hoppas Kvarnsvedens IP är öppet för allmänheten då bara. Någon som vet? 
Denna dag bjuder på soligt väder, men kallt igen, det var den sommaren det. Fick i alla fall en fin morgon med en lektion nere vid Dalälven:

Ja, det kan vara fint även i Borlänge. Tro det eller ej. 
Efter jobbet idag så tänkte jag staka en liten tur på tre timmar och beta av lite TRX-styrka. Blir en sen dag även idag alltså. Det finns inte med så mycket mer än jobb, mat och träning. Men det ger mig i alla fall bra rutiner och jag hinner inte fundera så mycket på livets bekymmer. Jag kommer in i en trygghetsbubbla och det är väl bara att fortsätta på den inslagna vägen tänker jag. 
Hoppas ni får en fin torsdag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here