Överkörd, trygghetsbubbla och dagen

Hej på er. 

Idag känner jag mig mer eller mindre överkörd. Men ändå inte så förstörd som jag misstänkte igår. Jag var noga med att få till återhämtningen genom att massera benen med massagepistol och foamroller. Tryckte i mig fyra kokta ägg och en proteinshake direkt efter träningen. Satte på mig kompressiontights som jag behöll hela kvällen, samt sov i kompressionsstrumpor. Men det allra viktigaste var nog ändå att jag skramlade ihop 8,5 timmars sömn. Det blev som jag nämnde igår ett lite övermäktigt pass. Men jag ville få till ett styrkepass denna vecka och ville heller inte köra det för nära inpå lördagens 5 km träningsrace. Har ändå inga förhoppningar om bra tider där, kroppen är inte så snabb som jag vill när det kommer till löpning. Men det hade ju varit kul att kunna hålla 3,20 min/km, vilket blir en sluttid på 16,40. En bra dag bör det gå. 
Framöver så kommer jag fortsätta med löpintervaller en gång i veckan i alla fall. Kanske ska testa lite banlöpning, en tanke jag fick är att blanda tröskel (före och efter bana) och lite snabbare på bana. Kanske testar det nästa vecka. Hoppas Kvarnsvedens IP är öppet för allmänheten då bara. Någon som vet? 
Denna dag bjuder på soligt väder, men kallt igen, det var den sommaren det. Fick i alla fall en fin morgon med en lektion nere vid Dalälven:

Ja, det kan vara fint även i Borlänge. Tro det eller ej. 
Efter jobbet idag så tänkte jag staka en liten tur på tre timmar och beta av lite TRX-styrka. Blir en sen dag även idag alltså. Det finns inte med så mycket mer än jobb, mat och träning. Men det ger mig i alla fall bra rutiner och jag hinner inte fundera så mycket på livets bekymmer. Jag kommer in i en trygghetsbubbla och det är väl bara att fortsätta på den inslagna vägen tänker jag. 
Hoppas ni får en fin torsdag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here