Pissvädret och intervallerna fortgår

Hej hej!

Världens sämsta sommar fortsätter i en rasande takt.

Idag vankades det stakintervaller för tredje dagen i rad. Jag satt och åt frukost i godan ro, samtidigt som jag tittade ut och såg solen lysa för första gången på 14 år. Därefter gick jag in på min toalett som ej har fönster och borstade tänderna, samt gick på toaletten. Låt säga att jag var borta i 7-8 minuter. När jag sedan skulle bege mig ut och träna så var det alldeles svart ute och regnet öste ner. Kan inte beskriva i ord hur less jag var där och då. Men det var bara att ta tjuren vid hornen och sticka ut ändå.

Dagens intervaller var förlagda på vägen mellan Pusselbo och Bäsna. En lagom kuperad och böljande sträcka. Dessvärre bjöds det på förutom en tungrullad och blöt asfalt, även en trafik utan dess like och såklart dödens motvind. Kul liv!

Det jag körde idag var 10 x 4 minuter (1 minut vila) + 10 x 10”-20”. Trots de yttre betingelserna lyckades jag snitta 21,4 km/h och uppnå 172 i maxpuls. Även denna gång på Elpex IV.

Totalt landade passet på två timmar prick och 35,8 kilometer. Efteråt körde jag en mix av TRX- och bålstabilitetstyrka.

Nu ska jag och Alfons bege oss mot sommarstugan. Där väntar nog troligen något intervallpass löpandes!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here