Pissvädret och intervallerna fortgår

Hej hej!

Världens sämsta sommar fortsätter i en rasande takt.

Idag vankades det stakintervaller för tredje dagen i rad. Jag satt och åt frukost i godan ro, samtidigt som jag tittade ut och såg solen lysa för första gången på 14 år. Därefter gick jag in på min toalett som ej har fönster och borstade tänderna, samt gick på toaletten. Låt säga att jag var borta i 7-8 minuter. När jag sedan skulle bege mig ut och träna så var det alldeles svart ute och regnet öste ner. Kan inte beskriva i ord hur less jag var där och då. Men det var bara att ta tjuren vid hornen och sticka ut ändå.

Dagens intervaller var förlagda på vägen mellan Pusselbo och Bäsna. En lagom kuperad och böljande sträcka. Dessvärre bjöds det på förutom en tungrullad och blöt asfalt, även en trafik utan dess like och såklart dödens motvind. Kul liv!

Det jag körde idag var 10 x 4 minuter (1 minut vila) + 10 x 10”-20”. Trots de yttre betingelserna lyckades jag snitta 21,4 km/h och uppnå 172 i maxpuls. Även denna gång på Elpex IV.

Totalt landade passet på två timmar prick och 35,8 kilometer. Efteråt körde jag en mix av TRX- och bålstabilitetstyrka.

Nu ska jag och Alfons bege oss mot sommarstugan. Där väntar nog troligen något intervallpass löpandes!

Related Articles

Hur gör man världens bästa psykgryta™?

 Här är denna veckas vlogg, rykande färsk. - Tack till er som swishade mig förra veckan för att stöda kanalen - fortsätt gärna 076 -...

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here